Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.
Kaikki
Temposonics-R-serie-V-group-RH-RP

MTS Temposonics® R-sarja V anturit nyt myös EtherCAT- ja Powerlink -malleina

Temposonics® R-Sarja V on nyt saatavana myös Powerlink-  ja EtherCAT -väylillä. Vuosi sitten julkaistun R-sarja V:n aikaisemmin julkaistuja lähtöjä ovat SSI, Profinet ja EtherNet/IP™. Anturi on saatavana puikko- ja profiilimallina. Puikkomallin mitta-alue on  25…7620 mm ja profiilimallin 25…6350 mm Verrattuna aikaisemman R-sarjaan on uusi V sarjan kotelo 37% pienempi ja siten myös entistä helpompi asentaa.

Anturin käyttölämpötila-alue on  -40° … +85 °C ja edelleen parannettu iskunkestävyys on 150 g / 11 ms ja tärinän kestävyys 30 g. Laajemman syöttöjännitealueen ansiosta anturit sietävät entistä paremmin häiriöitä, jolloin ne voidaan kytkeä vaativimpiin sovelluksiin ja silti saavuttaa täsmällisiä mittaustuloksia jopa 0,1 µm resoluutiolla.

R-sarja V on yhteensopiva TempoLink Smart Assistantin kanssa. 
Smart Assistant on anturiin jännitesyötön kautta kytkettävä lisävaruste, joka kertoo tietoja mm. anturin tilasta, sisälämpötilasta, työtunneista ja magneettien liikkumasta matkasta. Smart Assistantin tuottamia tietoja voidaan lukea USB -kytkennän tai langattoman verkon kautta suoraan selaimella ilman asennettavia ohjelmistoja.

Temposonics R-sarja V on liitäntöjensä ja muotoilunsa ansiosta täysin yhteensopiva edellisten R-sarjan versioiden kanssa.

Lue lisää R-sarjan V-antureista

Lue lisää Tempo Link Smart Assistentista

Tempo-Link-Smart-Assistant
MTS Smart Assistant

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?