Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
17.620_noBack_228x152.png

BD Sensorsin uusi painelähetin 17.620G on kompakti, kestävä ja edullinen

BD Sensorsin kompakti painelähetin 17.620G soveltuu pienen kokonsa ansiosta hyvin liikkuviin työkoneisiin. Anturilla voidaan mitata ja seurata koneiden öljyn-, polttoaineen, jäähdytysvesi-järjestelmän ja hydraulijärjestelmän painetta. Tyypillisiä käyttökohteita anturille ovat esimerkiksi nosturit, kaivinkoneet, maansiirtokoneet ja motot. Se kestää hyvin maasto-olosuhteissa syntyviä tärinöitä ja iskuja.

Painelähettimen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on hitsattu kalvo. Parhaimmillaan se on kohteissa, joissa anturin pitää kestää painepiikkejä, lämpötilamuutoksia ja suuria painevaihteluita. 17.620G kestää 600bar nimellispainealueeseen asti vähintään kaksinkertaisen staattisen ylipaineen ja 1000bar painealueellakin vielä 1500bar ylipaineen. Murtumispaine on aina moninkertainen nimellispainealueeseen verrattuna.

Painelähetin 17.620G soveltuu myös teollisuuteen.  Anturia voidaan käyttää syklisten työkoneiden kuten prässien ja sorvien paineen mittaukseen, sekä esimerkiksi koneautomaation nestemäisten jäähdytysjärjestelmien paineen seuraamiseen.

Pieni ja kompakti koko yhdistettynä korkeaan sähköiseen ja mekaaniseen suorituskykyyn tekee anturista erinomaisen sopivan tuotteen vaativimpiinkin sovelluksiin. Painelähettimen hinta on kilpailukykyinen korkeasta laadusta tinkimättä.

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät