Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Duometric_valoverho_lt

DUOmetricin helposti asennettavat, mittaavat ja kytkevät valoverhot

Saksalainen DUOmetric AG valmistavaa erittäin laadukkaita mittaavia ja kytkeviä valoverhoja. DUOmetricin valoverhot soveltuvat erinomaisesti koneenrakennusteollisuuteen, pakkauslinjoihin sekä logistiikka- ja prosessiautomaatioon. DUOmetricilla on nopeat toimitusajat ja tuotteet valmistetaan joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan.

Valoverhot mm. mittaavat paketin korkeutta ja leveyttä tuotantolinjoilla, laskevat erilaisten osien lukumääriä, seuraavat paperirullan tai metallilevyn reunan leveyttä, valvovat autojen kulkua porteissa ja oviaukoissa sekä suorittavat Poka Yoke -laadunvalvontaa. DUOmetricin valoverhoja käytetään myös hisseissä mm. ovien turvavalvonnassa. Tilaa säästävän, linjakkaasti muotoillun alumiinisen kuoren ansiosta valoverhot on helppo asentaa lähes mihin tahansa teolliseen sovellukseen. DUOmetricin valoverhot ovat pienikokoisia mutta erittäin tehokkaita. Modulaarinen rakenne mahdollistaa mittaavan valoverhon valmistamisen asiakkaan mittojen mukaan ilman lisäkustannuksia nopealla toimitusajalla ilman ylimääräistä odottamista .

DUOmetricin ulkoisten kontrollereiden avulla valoverhot voidaan integroida saumattomasti erilaisiin järjestelmiin. Kontrollereiden liitäntöjä ovat PROFINET, Profibus, EtherCAT, digitaaliset- ja analogiset lähdöt sekä RS232. Lähiaikoina tulossa on myös IO-Link -liitäntä.

DUOmetric AG on valmistanut valoverhoja Grabenissa jo vuodesta 1991.

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät