Yritys

“Olemme toimineet alalla pitkään, joten tunnemme asiakkaamme ja tiedämme mitä he tarvitsevat. Asiakkaamme saavat meiltä alan parasta palvelua. “                   – Kimmo Ikonen, toimitusjohtaja
“Olemme toimineet alalla pitkään, joten tunnemme asiakkaamme ja tiedämme mitä he tarvitsevat. Asiakkaamme saavat meiltä alan parasta palvelua. “ – Kimmo Ikonen, toimitusjohtaja

Edustamme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden parhaita antureita.

Sensorola edustaa koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden parhaita antureita. Olemme ottaneet valikoimaamme vain laadukkaimmat ja kestävimmät anturit, ilman kompromisseja. Haluamme olla se suomalainen anturitoimittaja, jonka laadukkaiden tuotteiden ansiosta asiakkaiden tuontanto rullaa tehokkaasti ilman häiriöitä ja huoltokatkoksia.

Sensorolan päämiehiä ovat MTS Sensors ,Hengstler, Wenglor, Rechner, Kübler, BD Sensors, Pantron, Jenoptik, TE Connectivity, SNT Sensortechnik, Megatron ja DUOmetric. Kaikki ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja ja arvostettuja anturivalmistajia. Anturitoimittajana emme ole sidottuja vain yhteen tuotemerkkiin, vaan voimme valita asiakkaallemme parhaan mahdollisen anturin.

Sensorolan vahvuus piilee yrityksemme erinomaisessa henkilöstössä. Asiantuntijamme ovat oman alansa erikoisosaajia. He ovat työskennelleet alalla pitkään ja tuntevat eri toimialojen erikoisvaatimukset. Kun anturikokonaisuus on oikein valittu, metsäkoneet ja tehtaat toimivat tehokkaasti ilman tuotantokatkoksia ja prosessit ovat hallinnassa.

Olemme tehneet työtä anturitekniikan alalla jo 25 vuotta. Toimimme Suomessa, maksamme veromme Suomeen ja tunnemme täällä toimivat asiakkaamme ja heidän toimialansa. Tarjoamme alan parhaat anturit ja asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua.

Yrityksemme on listattu Kauppalehden Menestyjäyritykseksi. Asiakastiedon rekisterissä kuulumme parhaaseen Platinaluokkaan. Se tarkoittaa, että toimintamme on kestävällä pohjalla ja olemme varmasti olemassa asiakkaitamme varten myös tulevaisuudessa. Kun asiakas tarvitsee asiantuntevia palvelujamme, emme katso mikä viikonpäivä tai kellonaika on.

’’Olemme toimineet alalla pitkään, joten tunnemme asiakkaamme ja tiedämme mitä he tarvitsevat. Asiakkaamme saavat meiltä alan parasta palvelua, sillä me tunnemme anturit paremmin kuin muut.’’

Kimmo Ikonen, Sensorolan toimitusjohtaja vuodesta 1994

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ ANTUREISTAMME

Soita tai laita viestiä, kun haluat tietää lisää tuotevalikoimastamme, kysyä ratkaisua ongelmaasi tai suunnittelet uutta automaatiolinjastoa tai prosessinhallintaa. Me Sensorolassa tarjoamme asiakkaillemme toimivan ratkaisun, emme pelkkää anturia.

Päämiehemme

DUOmetric_logo_harmaa

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturintarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.


Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista
tai palveluista? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 0207 289 900

“Olen ollut joulupäivänä toimistolla lähettämässä asiakkaalle anturia taksilla Keski-Suomeen, koska muuten asiakkaan työt seisovat. Se ei meillä käy päinsä.“ –Kari Alhonen, tekninen johtaja
“Olen ollut joulupäivänä toimistolla lähettämässä asiakkaalle anturia taksilla Keski-Suomeen, koska muuten asiakkaan työt seisovat. Se ei meillä käy päinsä.“ –Kari Alhonen, tekninen johtaja