Yritys

“Olemme toimineet alalla pitkään, joten tunnemme asiakkaamme ja tiedämme mitä he tarvitsevat. Asiakkaamme saavat meiltä alan parasta palvelua. “                   – Kimmo Ikonen, toimitusjohtaja
“Olemme toimineet alalla pitkään, joten tunnemme asiakkaamme ja tiedämme mitä he tarvitsevat. “
– Kimmo Ikonen, toimitusjohtaja

Vahva anturitalo. Koneenrakentajien ja teollisuuslaitosten anturitoimittaja.

Sensorola on täyden palvelun anturitalo. Asiakkaitamme ovat suomalaiset koneenrakentajat ja teollisuuslaitokset. Valikoimaamme kuuluvat vain laadukkaimmat ja kestävimmät anturit, ilman kompromisseja.

Sensorolan päämiehiä ovat Temposonics, Hengstler, Wenglor, Rechner, Kübler, BD Sensors, Pantron, Jenoptik, Micronor Sensors, SNT Sensortechnik ja DUOmetric. Kaikki ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja anturivalmistajia. Anturitoimittajana emme ole sidottuja vain yhteen tuotemerkkiin, vaan voimme valita asiakkaallemme parhaan mahdollisen mittaus- tai tunnistustekniikan riippumatta anturin valmistajasta tai toimintaperiaatteesta.

Automaatiojärjestelmät ja niiden välinen tietoliikenne kehittyvät nopeasti. Teemme koko ajan tiivistä yhteistyötä päämiestemme kanssa, jotta tuotevalikoimamme ja palvelumme vastaavat asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Antureillamme on laajat hyväksynnät ja saatavuus Suomessa ja myös vientikohteissa.

Asiantuntijamme ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. He ovat työskennelleet alalla pitkään ja tuntevat eri toimialojen vaatimukset. He auttavat asiakkaita valitsemaan kohteeseensa taloudellisen, tarkan ja kestävän anturin ja säästämään aikaa ja rahaa. Vantaalla sijaitsevan kattavan anturivarastomme avulla voimme toimittaa antureita todella nopealla aikataululla.

Olemme tehneet työtä anturitekniikan alalla jo vuodesta 1994. Toimimme Suomessa ja maksamme veromme Suomeen.  Perheyrityksenä pystymme itse päättämään toimintatavoistamme, tuotevalikomastamme ja palveluistamme. 

Yrityksemme on listattu Kauppalehden Menestyjäyritykseksi. Asiakastiedon rekisterissä kuulumme parhaaseen Platinaluokkaan. Se tarkoittaa, että toimintamme on kestävällä pohjalla ja olemme varmasti olemassa asiakkaitamme varten myös tulevaisuudessa. Kun asiakas tarvitsee apuamme, emme katso mikä on viikonpäivä tai kellonaika.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja antureistamme.

Soita tai laita viestiä, kun haluat tietää lisää tuotteistamme tai hinnoittelusta, kysyä ratkaisua ongelmaasi tai suunnittelet uutta työkonetta tai tuotantolaitosta. Tarjoamme asiakkaillemme toimivan ja taloudellisen kokonaisratkaisun, emme pelkkää anturia.

Päämiehemme

Pantron logo

Wenglor logo

 
DUOmetric_logo_harmaa

Asiakkaitamme


 

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme myös kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Me kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee asiakas. Kanssamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu yllättäviä ja ennakoimattomia asioita. Häiriötilanteessa emme jätä asiakastamme koskaan yksin ja olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes ongelma on ratkaistu. Yleisimmät varaosa-anturit pystymme tarvittaessa lähettämään asiakkaalle nopeasti omalta omalta varastoltamme Vantaalta.

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1900 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksista. Tarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Palvelumme avulla asiakkaamme voi palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.


Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista
tai palveluista? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 0207 289 900

“Olen ollut joulupäivänä toimistolla lähettämässä asiakkaalle anturia taksilla Keski-Suomeen, koska muuten asiakkaan työt seisovat. Se ei meillä käy päinsä.“ –Kari Alhonen, tekninen johtaja
“Olen ollut joulupäivänä toimistolla lähettämässä asiakkaalle anturia taksilla Keski-Suomeen, koska muuten asiakkaan työt seisovat. Se ei meillä käy päinsä.“ –Kari Alhonen, tekninen johtaja

"*" näyttää pakolliset kentät