Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
BD Sensors painelähetin

Digitaalista paineen mittausta prosessiteollisuuteen

BD SENSORS on tuonut markkinoille uudenlaiset, digitaaliset DCT-sarjan painelähettimet. Paineen mittauksen lisähaasteita asettavat useat erilaiset kommunikointiprotokollat ja kenttäväyläratkaisut. Koska jokaisella eri liikennöintiprotokollalla on omat erityispiirteensä, on tärkeää, että jokaiselle löytyy myös oma anturinsa.

Digitaalisten kommunikointiprotokollien käyttö on yleistä varsinkin koneautomaation sekä elintarvike- ja lääketeollisuuden ohjauksissa, mutta prosessiautomaatiossa yleisimpien mittasuureiden, lämpötilan ja paineen, mittaus toteutetaan edelleen pitkälti perinteisen analogiatekniikan avulla.

DCT-sarjan painelähettimet tarjoavat merkittäviä etuja. Lähettimien nopea liikennöinti ja käyttöönotto sekä huoltotarpeiden ennakointi mahdollistavat kustannustehokkaan käytön. Lisäksi ne joustavat sovelluskohteesta riippuen.

DCT-sarjan painelähettimiä on saatavana kolmella eri kommunikointiprotokollalla:

DCT 533 IO-Link

IO-Link on nykyaikainen ja edullinen ratkaisu. Vaikka kyseessä ei ole varsinainen väyläratkaisu vaan tehokas, normaalia 3-johdintekniikkaa hyödyntävä ”point-to-point”-protokolla, sillä voidaan saavuttaa merkittäviä etuja perinteiseen analogiseen tiedonsiirtoon verrattuna. Kyseessä on kansainvälisesti standardoitu I/O-teknologia (IEC 61131-9), jolla pyritään nopeaan antureiden ja toimilaitteiden väliseen kommunikointiin. Lisäksi IO-Link helpottaa ja nopeuttaa antureiden ohjelmointia ja seurantaa lyhentäen näin ollen käyttöönotto- ja seisonta-aikoja.

Lue lisää

DCT 532 i²C

I²C on Philipsin kehittämä sarjamuotoinen liikennöintiväylä, joka on yleistynyt erityisesti anturien sisäisenä, yksinkertaisena kommunikointiväylänä. Tämä ”master-slave”-tyyppinen protokolla mahdollistaa kommunikoinnin master-yksikön ja 127 alayksikön välillä. Väylää pitkin voidaan siirtää anturin osoitetietoja ja dataa sekä suorittaa yksinkertaista ohjelmointia.

Lue lisää

DCT 531 RS485 Modbus RTU

DCT 531 on RS485-liikennöintiin perustuva Modbus RTU -kommunikointiprotokolla. Kyseessä on avoin teollisuusprotokolla, joka soveltuu häiriöttömään tiedonsiirtoon toimilaitteen ja anturin välillä erityisesti pitkillä etäisyyksillä.

Lue lisää

DS 300

DS 300 on monipuolinen ja näytöllinen painekytkin-lähetinyhdistelmä IO-Link-ominaisuudella.

Ominaisuudet:

  • painealueet: 0 … 100 mbar, 0 … 600 bar asti
  • valittavissa 1 tai 2 kosketintietoa (PNP tai NPN)
  • analogialähtö (valinnainen): 4 … 20 mA tai 0 … 10 V
  • M12-4 pin liitin
  • tarkkuus 0,35 % FSO
  • 4 -numeroinen, pyöritettävä LED-näyttö, jossa ohjelmointipainikkeet
  • parametrointi IO-Linkin V 1.1 kautta tai suoraan anturin näytöltä (VDMA)
  • tiedonsiirtonopeus 38,4 kBaud
  • useita eri prosessiyhteitä

Lue lisää

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät