Prosessiteollisuus

Prosessiteollisuus

Edustamme maailman parhaita teollisuusantureiden valmistajia. Olemme toimittaneet antureita suomalaisen teollisuuden tarpeisiin jo 25 vuotta.

ANTURIT PROSESSITEOLLISUUTEEN

Prosessiteollisuuden anturit varmistavat raaka-aineen häiriöttömän etenenemisen käsittelyvaiheesta toiseen. Antureilla mitataan mm. materiaalien pinnankorkeuksia, lämmönvaihteluita, erilaisten nesteiden rajapintoja ja virtausnopeuksia. Toimitamme prosessiteollisuudessa käytettäviä antureita elintarvike- ja juomateollisuuteen, öljy- ja kaasuteollisuuteen, petrokemia- ja kemian- ja energiateollisuuteen, lääketeollisuuteen sekä bioteknologia- ja vedenkäsittelylaitoksille.

Paineantureita käytetään prosessiteollisuudessa nesteiden pinnankorkeuden mittaamiseen. Antureiden painealueet vaihtelevat välillä 0 – 10 mbar … 0 – 6000 bar.

Prosessiteollisuuden paineantureiden valmistaja: BD Sensors

Prosessiteollisuudessa mitataan jatkuvasti pinnankorkeuden vaihteluita sekä avo- että suljetuissa säiliöissä. Paineantureilla voidaan mitata luotettavasti hydrostaattisia pinnankorkeuden vaihteluita. Ultraääniantureilla nestepintojen ja kiintoaineiden pintamittaukset onnistuvat suljetuissa säiliöissä luotettavasti ja tarkasti. Materiaalin sähkönjohtavuuteen perustuvat anturit mittaavat vaikeita aineita kuten happoja, emäksiä, nesteitä, jauhoja ja tarttuvia aineita. Kuumat ja kylmät aineet voidaan mitata kapasitiivisilla keraamisilla mittasauvoilla. Magnetostriktiivinen uimurianturi on tarkoitettu erityisesti suurten säiliöiden pinta- ja lämpötilamittauksiin kemian-, petrokemian-, panimo- ja elintarviketeollisuuden, biokemian- ja kaivosteollisuuden sovelluksiin.

Prosessiteollisuuden pinnanmittausantureiden valmistajat: BD Sensors, Rechner Sensors, MTS Sensors, SNT Sensortechnik

Kapasitiivinen anturi sopii moniin kohteisiin, jossa pitää tunnistaa luotettavasti metallia, puuta, muovia, jauhoja, pellettejä, liimoja tai nesteitä.

Ultraäänianturi läpäisee pölyn ja muut ilman epäpuhtaudet hyvin ja tunnistaa pinnan riippumatta materiaalista, väristä ja tunnistettavan pinnan rakenteesta.

Painekytkimen kytkentäpiste ja hystereesi on muokattavissa. Paineanturia voi käyttää painelähettimenä, -kytkimenä ja näyttönä.

Prosessiteollisuuden pintakytkimien valmistajat: BD Sensors, Rechner Sensors, SNT Sensortechnik, Wenglor

UniFlow-virtausnopeusanturit auttavat ennakoimaan mahdollisia häiriöitä prosessiautomaation eri sovelluskohteissa. Anturit toimivat kalorimetrisella periaatteella, jossa anturin kärkeä lämmitetään ja ohi virtaava neste puolestaan jäähdyttää sitä. Anturissa oleva lämpömittari mittaa kärjen lämmön, josta pystytään laskemaan ohivirtaavan nesteen nopeus.

Prosessiteollisuuden virtausanturien valmistajat: Wenglor

OptoTemp -lämpötila-anturien monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat analogisen lähtösignaalin vapaan asettelun sekä hälytysrajat laajalle lämpötila-alueelle. Niitä käytetään esim. puu-, elintarvike-, muovi- ja paperiteollisuudessa sekä laitevalmistuksessa.

UniTemp -lämpötila-anturi soveltuu erinomaisesti erilaisten jäähdytysprosessien ja lämmitysprosessien mittauksiin esimerkiksi lämpökäsittely-, elintarvike-, panimo-, ja paperiteollisuuteen.

Lämpötila-antureiden mittausalue on välillä–50° C … +350° C

Prosessiteollisuuden lämpötila-anturien valmistaja: Wenglor


“Olemme toimineet alalla pitkään, joten tunnemme asiakkaamme ja tiedämme mitä he tarvitsevat. Asiakkaamme saavat meiltä alan parasta palvelua. “
– Kimmo Ikonen, toimitusjohtaja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.