MTS Temposonics TempoLink Smart Assistant

Smart Assistant on anturiin jännitesyötön kautta kytketty lisävaruste, joka tukee anturin asennusta sovellukseen ja kerää lisätietoa anturin toiminnasta arviointia ja lisätoimenpiteitä varten. TempoLink Smart Assistant on yhteensopiva R-sarja V:n  kanssa.  TempoLink Smart Assistant kerää ja jakaa tietoa anturin tilasta anturin ollessa samanaikaisesti toiminnassa.
  • Nopea asennus ja diagnostiikka
  • Toimii ilman ylimääräisiä asennettavia ohjelmistoja
  • Helppo pääsy tietoihin älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella
  • Nopea asennus & diagnostiikka R-sarja V -antureille

Parametrien säätäminen

Kun anturia asennetaan sovellukseen, anturin parametreja voidaan tarkastella ja säätää. Anturin protokollasta riippuen voidaan säätää esimerkiksi

• mittauksen suuntaa
• resoluutiota
• ulostulevan signaalin filtterin asetuksia
• anturin tunnistamista teollisessa Ethernet -sisäverkossa

 Tempo Link Smart Assistantin tuottama lisäinformaatio

 Operationaalisen tiedon analysointia ja arviointia varten R -sarja V-anturit keräävät jatkuvasti tietoa seuraavista asioista
• asentomagneetin kulkema matka
• anturin tekemät työtunnit
• anturin sisälämpötila
• asentomagneetin signaalin vahvuus
TempoLinkin avulla lisäinformaatiota voidaan tarkastella anturin työskennellessä samanaikaisesti.

 Tempo Link Smart Assistantin liittäminen anturiin

TempoLink Smart Assistant on kytketty anturiin jännitesyötön kautta, mikä mahdollistaa kaksisuuntaisen tiedonsiirron asennusta ja tiedon arviointia varten. Yhteys ei ole riippuvainen anturin protokollasta, joten Tempo Link voidaan liittää mihin tahansa R-sarja V:n anturiin.

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.