MTS Temposonics TempoLink Smart Assistant

Smart Assistant on anturiin jännitesyötön kautta kytketty lisävaruste, joka tukee anturin asennusta sovellukseen ja kerää lisätietoa anturin toiminnasta arviointia ja lisätoimenpiteitä varten. TempoLink Smart Assistant on yhteensopiva R-sarja V:n  kanssa.  TempoLink Smart Assistant kerää ja jakaa tietoa anturin tilasta anturin ollessa samanaikaisesti toiminnassa.
  • Nopea asennus ja diagnostiikka
  • Toimii ilman ylimääräisiä asennettavia ohjelmistoja
  • Helppo pääsy tietoihin älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella
  • Nopea asennus & diagnostiikka R-sarja V -antureille

PARAMETRIEN SÄÄTÄMINEN

Kun anturia asennetaan sovellukseen, anturin parametreja voidaan tarkastella ja säätää. Anturin protokollasta riippuen voidaan säätää esimerkiksi
• mittauksen suuntaa
• resoluutiota
• ulostulevan signaalin filtterin asetuksia
• anturin tunnistamista teollisessa Ethernet -sisäverkossa

 TEMPO LINK SMART ASSISTANTIN TUOTTAMA LISÄINFORMAATIO

 Operationaalisen tiedon analysointia ja arviointia varten R -sarja V-anturit keräävät jatkuvasti tietoa seuraavista asioista
• asentomagneetin kulkema matka
• anturin tekemät työtunnit
• anturin sisälämpötila
• asentomagneetin signaalin vahvuus
TempoLinkin avulla lisäinformaatiota voidaan tarkastella anturin työskennellessä samanaikaisesti.

TEMPO LINK SMART ASSISTANTIN LIITTÄMINEN ANTURIIN

TempoLink Smart Assistant on kytketty anturiin jännitesyötön kautta, mikä mahdollistaa kaksisuuntaisen tiedonsiirron asennusta ja tiedon arviointia varten.
Yhteys ei ole riippuvainen anturin protokollasta, joten Tempo Link voidaan liittää mihin tahansa R-sarja V:n anturiin.
Lue lisää MTS Temposonics TempoLink Smart Assistantista

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.