Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Hengstler-absoluuttianturi-Acuro-AC58-EtherCAT

Hengstlerin AC58 absoluuttianturi nyt myös Profinet -väylään

Hengstlerin optinen AC58 absoluuttianturisarja on julkaistu nyt uudella 4.2 Profinet -väylällä. Valittavissa on monia erilaisia versioita ja resoluutio on jopa 34 Bit (22 Bit yksikierros + 12 Bit monikierros).

 Hengstlerin uusi AC58 Profinet absoluuttianturi antaa tarkkaa tietoja asemasta, nopeudesta ja kiihtyvyydestä sekä mahdollistaa anturin dignostiikan ja laitteistojen ennakoivan huollon.  AC58 Profinet anturin absoluuttinen tarkkuus on +/- 35’’,  toistettavuus +/- 10’’ ja päivitysaika 31.25μs, kaikki parasta A ryhmää.  Anturilla on laaja  käyttölämpötila-alue  -40°C  … +85°C sekä erittäin pieni virran kulutus (vain 1,5W monikierrosversio) . Anturi kestää hyvin tärinää ja iskuja, saatavana on myös IP67 versio sekä ruostumattomalla kotelolla oleva malli (AC61).  Anturin konfiguroinnin vaihtoehdot ovat kattavat esim. mittasuunta, skaalaus, resoluutio, kokonaismittausalue,  offset, nopeuden ja kiihtyvyydet rajat, hälyytykset ja diagnostiikat.  

Hengstlerin AC58 -sarjan absoluuttiset pulssianturit soveltuvat vaativiin kohteisiin, joissa tarvitaan luotettavaa, jatkuvaa paikkatietoa. Niitä käytetään paljon esimerkiksi paperikoneissa, sahoissa ja kuljetinlaitteissa.

Anturisarjasta saa myös SSI, BiSS, Profibus, EtherCAT ja CANopen versiona.

Lue lisää Hengstler AC58 absoluuttianturista

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät