Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Temposonics R_sarjaV_228x152_valk.jpg

Temposonics® magnetostriktiivisten lineaariantureiden R-sarjan viides sukupolvi

Temposonics® R5-Sarja on tällä hetkellä saatavana puikkomallina ja profiilimallina sekä Profinet että EtherNet/IP™ -lähdöillä. Verrattuna aikaisemman R-sarjan koteloon on uusi 37% pienempi ja siten myös entistä monikäyttöisempi.

Uudistunut R5-sarja on entistäkin kestävämpi ja luotettavampi. Sen käyttölämpötila on  -40° … +85 °C ja iskun kestävyys on kasvanut 150 g:n ja tärinän kestävyys 30 g:n. Laajemman syöttöjännitealueen ansiosta anturit voidaan kytkeä entistä vaativimpiin sovelluksiin ja silti saavuttaa täsmällisiä mittautuloksia 0,5 µm tarkkuudella.

R5-sarja on yhteensopiva TempoLink Smart Assistantin kanssa. Se on anturiin jännitesyötön kautta kytketty lisävaruste, joka kertoo tietoja mm. anturin tilasta, sisälämpötilasta, työtunneista ja magneettien liikkumasta matkasta. Smart Assistantin tuottamia tietoja voidaan lukea USB -kytkennän tai langattoman verkon kautta.

Uusi anturisukupolvi on liitäntöjensä ja muotoilunsa ansiosta täysin yhteensopiva edellisten R-sarjan versioiden kanssa. R-sarjan käyttäjille tuttu tehokkuus ja korkea laatu on nyt lisättynä uusilla älykkäillä viidennen sukupolven elementeillä.

Tekniset tiedot ja dokumentit R5-sarjan anturit

Tekniset tiedot ja dokumentit Tempo Link Smart Assistent

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät