Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Wenglor_2K_valokennoanturi_pesu_640x480

Painepesuja ja voimakkaita kemikaaleja kestävä minikokoinen 2K-valokennoanturi

Wenglorin uudet 2K-valokennoanturit on suunniteltu erityisen vaativiin teollisiin olosuhteisiin. Kestävän ruostumattomasta 316L teräksestä valmistetun, IP69K -suojatun kuoren ansiosta anturit kestävät jopa 100 Barin ja + 80 °C pesun, voimakkaita pesuaineita, jäähdytysaineita ja voiteluaineita sekä mekaanista rasitusta ja korroosiota. Anturit mittaavat etäisyyksiä, tunnistavat kohteita ja kommunikoivat älykkäästi IO-Linkin kautta. Pienikokoiset valokennoanturit on helppo ingroida mihin tahansa järjestelmään ja ne ovat saatavana kuudella eri toimintaperiaatteella ja kolmella eri valolähteellä.

Elintarvike- ja pakkausteollisuudessa tuotantolinjat pitää puhdistaa säännöllisesti painepesuilla ja voimakkailla puhdistusaineilla. Puhdistusvaatimukset koskevat myös antureita, jotka ovat integroitu näihin tuotantolinjoihin. Uusi ruostumattomasta teräksestä 316L (1.4404/V4A) valmistettu, ECOLAB-sertifioitu ja IP69K-suojattu 2K-anturi soveltuu tarkoitukseen erinomaisesti. Anturit kestävät myös jäähdytysaineita ja voiteluaineita. Pienikokoiset (35.5 × 18.5 × 17 mm), iskuja ja korroosiota kestävät valokennoanturit sopivat yhtälailla mekaaniseen ja valmistavaan teollisuuteen, kuten jyrsimiin.  Laserluokan 1 laservalo on turvallinen silmälle ja siksi anturi soveltuukin käytettäväksi myös liikkuvissa sovelluksissa kuten robottien tarttujissa.

Kestävä kuori ja älykkäät toiminnot
Anturin optinen suuntaus ja kytkentäetäisyys on kalibroitu. Tämä takaa anturien helpon keskinäisen integroinnin, säädön ja käyttöönoton. Integroitu IO-Link mahdollistaa älykkään kommunikaation ja napin painalluksella tapahtuvan konfiguroinnin. Anturin tilan monitorointi ja tiedon tallennus tekevät ylläpidosta vaivatonta. Valmistuserän muuttuessa anturin asetukset voi mukauttaa helposti, eikä tuotantokatkoja synny.

Sopiva anturi erilaisiin sovelluksiin
Kaikki Wenglor 2K-anturit ovat saatavana ruostumattomalla kotelolla ja kuudella erilaisella tunnistustavalla: peilivalokennot, kohteesta tunnistavat peilivalokennot, taustarajattu kohteesta tunnistavat peilivalokennot, läpinäkyvät kohteet tunnistavat peilivalokennot, lähetin-vastaanoton valokennot ja laseranturit pitkien etäisyyksien mittaamiseen. Kuusi eri anturia ovat saatavana kolmella eri valolla: punainen valo, sininen valo ja laservalo. Näistä yhdistelmistä voidaan valita sopiva anturi useimpiin teollisiin sovelluksiin riippumatta olosuhteista sekä tunnistettavan kohteen väristä ja pinnasta.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Ruostumattomasta teräksestä 316L (1.4404/V4A) valmistettu kuori
 • Pienikokoinen 2K-anturi (35.5 × 18.5 × 17 mm
 • IP69K -suojaus
 • ECOLAB-sertifikaatti
 • Kestää elintarviketeollisuuden vaatimat 100 bar:in korkeapainepesut +80°C vedellä
 • Anturin tyyppitiedot kestävällä laser-merkinnällä
 • Kalibroitu optiikan suuntaus ja kytkentäetäisyys
 • IO-Link 1.1 (anturin tilan monitorointi)
 • Opetus potentiometrilla tai teach-in-toiminnolla
 • Hyvin näkyvät LED-valot
 • Pitkulainen ruuvikiinnitysaukko mahdollistaa tarkan asennuksen ja kohdistuksen

Tuotetiedot ja dokumentit

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät