Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Wenglor_induktiivinen anturi_pid_tunnistusetaisyys_640X480

Induktiivinen anturi vain 3 mm halkaisijalla ja 1 mm tunnistusetäisyydellä

Wenglorin uuteen metallia tunnistavaan tuotesarjaan kuuluu yhteensä 8 uutta anturia. Nyt mallistossa on yhteensä 5 eri liitäntää ja 15 eri kotelon pituutta.  I03-sarjan D3-anturit ovat halkaisijaltaan vain 3 mm ja ulkopinnaltaan sileät, kun taas I04-sarjan M4 -antureissa on 4 mm ulkokierre. Ruostumattomasta V2A-teräksestä valmistettu kotelo on vain nuppineulan pään kokoinen.

Pienikokoiset induktiiviset kytkimet I03 ja I04

Induktiivisen IO3- ja IO4 -sarjan kotelo on vain 22 mm pitkä. Lähes näkymättömät pienoisanturit havaitsevat kohteen tarkasti ja nopeasti paikoissa, joissa asennustilaa ei käytännössä ole. 1 mm tunnistusetäisyys, kestävä 2 m PUR-kaapeliliitäntä, korkea IP67-suojausluokka ja laaja käyttölämpötila-alue –25 – +70 °C takaavat korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Uppoasennuksen ansiosta anturit voidaan asentaa järjestelmiin mekaanisesti suojattuina. Valinnaiset PNP/NPN- ja NO/NC-versiot mahdollistavat myös sopivuuden jo olemassa oleviin järjestelmiin. LED-säätöavun ansiosta anturin oikea kohdistus on  helppo varmistaa. Kirkas LED näyttää anturin tilan selkeästi jopa pitkillä etäisyyksillä.

Pienikokoiset anturit soveltuvat moniin eri tarkoituksiin

Pienen koon, keveyden ja suuren kytkentäetäisyyden ansiosta induktiiviset I03/I04 anturit, ovat ihanteellisia tarttujajärjestelmien päätyasentojen havaitsemiseen (esim. johtojen ja kaapeleiden valmistuskoneet). Lisäksi anturit voidaan uppoasentaa autoteollisuuden robottitarttujiin, tarttujan avautumisen ja sulkeutumisen tunnistukseen. Pienet anturit antavat suuren käyttöedun mm. puuteollisuuden naulauskoneissa. Naulojen jatkuva syöttöä voidaan valvoa makasiinissa ja naulain-työkalussa. Pakkausteollisuuden ketjukuljetinjärjestelmien vetoakseleiden valvonta on antureille oivallinen käyttökohde.

Tärkeimmät ominaisuudet
• Ulkomitat D3 (ø3mm sileä) tai M4 (M4x0,5 kierre) ja pituus 22 mm
• Tunnistusetäisyys 1 mm
• V2A kotelo ruostumatonta terästä
• 2 m PUR-kaapeli
• Suojausluokka IP67 
• Käyttölämpötila –25 … +70 °C
• Kytkentätaajuus 3000 Hz
• Kytkevät lähdöt: PNP/NPN ja NO/NC
• Selkeä LED-indikointi
• LED-hienosäätöapuri varmistaa anturin oikean kohdistuksen

Tekniset tiedot ja dokumentit

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät