Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
levelmaster-rechner-tarttuvien-aineiden-pinnanmittaus2.png

Tehokasta ja vaivatonta tarttuvien aineiden pinnanmittausta Rechnerin antureilla

Tarttuvien aineiden pinnanmittauksen haastavuus aiheuttaa tuotantokatkoksia ja lisäkustannuksia. Rechnerin TrueLevelin, PerLevelin ja LevelMasterin avulla mitataan tarttuvien aineiden pintaa tarkasti ja luotettavasti.

LevelMaster on hyvin sähköä johtavien ja tarttuvien aineiden pintakytkin, joka sopii erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuuden tarpeisiin. Anturi soveltuu ruostumattoman teräskotelonsa takia erinomaisesti erilaisten happojen, emäksien ja öljyjen (myös öljyn ja veden rajapinnan) pinnanmittauksiin. Pienikokoinen ja tarkka LevelMaster on helppo asentaa ja virittää. Anturissa on loistava lämpötilakompensointi.

Kolmen elektrodin mittaustekniikkaan perustuvat anturit

Rechnerin patentoidussa kolmen elektrodin mittauksessa metallisäiliön seinämä tai ulkoinen metallielektrodi toimii varsinaisen mittaelektrodin ja suojaelektrodin apuna kolmantena elektrodina. Anturin viritys tapahtuu joko tyhjällä tai täydellä säiliöllä vertaamalla näiden kolmen elektrodin välistä suhdetta. Mittaustekniikan etu on luotettava ja erittäin tarkka mittaus erityisesti silloin, kun kyseessä ovat di-elektrisyydeltään (Ɛr min. 1,2) hankalat ja/tai tarttuvat aineet kuten esimerkiksi liimat tai pastat.

TrueLevel on kapasitiivinen ja jatkuvatoiminen, analogisella lähdöllä oleva anturi. Mittaus tapahtuu tarkasti ja luotettavasti, eikä anturia ei tarvitse virittää uudelleen, vaikka mitattava aine vaihtuisi. TrueLevelin erityisominaisuus on automaattinen di-elektrisyyden (aineen Ɛr oltava vähintään 1.1) kompensointi.

PerLevel pintakytkin soveltuu nesteille ja kiinteille aineille, joiden di-elektrisyys on 1.2 tai enemmän. Anturissa on 1-4 kytkevää lähtöä. Tarttuvista aineista (kuten liimoista, ketsupista ja öljyistä) jää usein anturin pintaan mittausta häiritsevä kertymä. Perlevelin avulla saadaan tarkka mittaustulos ainejäämistä huolimatta.

Lue lisää tuotesivuilta: Rechner TrueLevel

Lue lisää tuotesivuilta: Rechner PerLevel

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät