Kapasitiivinen PerLevel-pintakytkin

Rechnerin kapasitiivinen PerLevel-pintakytkin nesteille ja kiinteille aineille, joiden di-elektrisyys on 1.2 tai enemmän ja hankalia ja/tai tarttuvia aineita, kuten liimoja ja pastoja. Anturin maksimipituus on 2 m.

Ota yhteyttä myyjäämme

Rechnerin kapasitiivinen PerLevel-pintakytkin perustuu kolmen elektrodin mittaukseen, jossa metallisäiliön seinämä tai ulkoinen metallielektrodi toimii varsinaisen mittaelektrodin ja suojaelektrodin apuna kolmantena elektrodina. Rechnerin kolmen elektrodin mittausmenetelmä on patentoitu, ja sillä saadaan kilpailijoihin verrattuna tarkempia tuloksia vaativissa tarttuvien aineiden pinnanmittauksissa. Mittaustekniikalla tulokset ovat luotettavia ja erittäin tarkkoja, kun mitataan di-elektrisyydeltään (Ɛr min. 1,2) hankalia ja/tai tarttuvia aineita, kuten liimoja ja pastoja.

Mekaanisesti erittäin kestävä anturisauva toimii hyvin myös laajalla (-70…+250°C) lämpötila-alueella. Anturin maksimipituus on 2m ja siihen on mahdollisuus saada jopa 4 eri mittapistettä. Anturin haluttu mitta-alue ja kytkentäpisteet määritellään tilattaessa. Anturisauvan materiaaleiksi on sovelluksen mukaan valittavissa useita eri vaihtoehtoja kuten GFK, TPFE, PEEK, PP, PVDF.

Sovelluskohteita:

Tarttuvien ja pastamaisten aineiden pinnanmittaus
Kiintoaineiden pinnanmittaus
Agressiivisten aineiden pinnanmittaus
Kylmien ja kuumien aineiden pinnanmittaus

Lähtösignaalit

NPN, PNP, NO, NC

Mitattavat asiat

Pinnankorkeus

Mittaustavat

Kapasitiivinen, Kosketukseton, Kosketuksellinen

Mitattavat materiaalit

Öljy, Vesi, Syövyttävä aine, Liima, Jauhot, Virtaava aine

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP64
Sähkösyöttö
18...36 vdc
Käyttölämpötila °C
-70...+250°C
Hyväksynnät
Atex

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
0...2000 mm
Prosessiyhde
M1
Pituus
100...2000 mm
Kierre
M1

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät