Painekytkin DS5

BD SENSORSin DS5 painekytkin mobiilihydrauliikan tarpeisiin on saatavana painealueille 0…600 bar, 1 % tarkkuudella ja erinomaisella ylipaineen kestolla.

Ota yhteyttä myyjäämme

BD SENSORSin DS5 painekytkin mobiilihydrauliikan tarpeisiin on saatavana painealueille 0…600 bar,  1 % tarkkuudella ja erinomaisella ylipaineen kestolla. Pieni koko ja erinomainen suorituskyky painelinjojen valvonnassa ja säädössä esim. hydraulikoneikoissa ja jäähdytysjärjestelmissä varmistavat tehokkaan, varmatoimisen ja ennakoivan suojan mahdollisten vikatilanteiden varalta. Suunnittelussa on huomioitu mobiilityökoneiden, nostureiden, kaivinkoneiden ja metsätyökoneiden tarpeet ja laatuvaatimukset sekä toimintaympäristön, että toimintavarmuuden osalta.

Suoraan koneen ohjainyksikköön liitettävänä elektronisena kytkimenä DS5 on varmatoiminen ja luotettava vaihtoehto korvaamaan mekaaniset kytkimet. Tärinän, valokaarien ja korroosion mekaanisten kytkimien aiheuttamat toimintahäiriöt eivät vaivaa täysin elektronista DS5 painekytkintä. Kunnossapidon ja vikatilanteiden aiheuttamat seisonta-ajat painelinjoissa saadaan DS5:n avulla aiempaa huomattavasti lyhyemmiksi.

Kytkimen toiminta-alue on helposti ohjelmoitavissa PC:llä tai P6 ohjelmointilaitteella tarpeen mukaan. Kytkimen saa myös valmiiksi tehdasaseteltuna halutulle alueelle (plug and play).

Lähtösignaalit

PNP

Mitattavat asiat

Paine

Mitattavat materiaalit

Öljy, Vesi, Kaasu, Virtaava aine

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
12...30 VDC
Hyväksynnät
ATEX, Marine

Mittatiedot

Mitta-alue
0...600 bar
Resoluutio
1 % FSO
Prosessiyhde
useita

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät