Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valoverhot

DUOmetric mittaavat ja kytkevät valoverhot malli LS

DUOmetricin LS -valoverhot soveltuvat erityisesti monitorointiin ja prosessin hallintaan. Valoverhot tarjoavat edeltäviä malleja parempaa toiminnallisuutta ja suorituskykyä. Mallin erikoisominaisuus on sähkösyötön ohjaama toimintovalikko, joka toimii vaihtamalla käyttöjännitteen polaarisuuden. Vaihtamalla polaarisuutta voidaan valita erilaisille monitoroitaville kappaleille sopivia profiileja. Polaarisuutta vaihtamalla voidaan valita valoverhojen monitorointialuetta kahden eri alueen välillä tai  pimeä- ja vaalea logiikkaa, ilman että kontrolleriin täytyy ladata uusia konfiguraatioparametreja.

  • Säteen toiminta-alue
    Alue 1: 1,0 … 5,0 m (opt. 3 … 16 m)
    Alue 2: 0,3 … 1,3 m
  • Säteiden lukumäärä 4 (8) … 160
  • Kontrolleri: sisäänrakennettu

Lue lisää tuoteuutisesta: DUOmetricin helposti asennettavat, mittaavat ja kytkevät valoverhot

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
300 ... 16000 mm
Mitta-alue
35 ... 5800 mm (Korkeus)
Resoluutio
5 ... 100 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP20 / IP54 / IP65
Sähkösyöttö
24 VDC (18 ...30V)

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.