Induktiivinen anturi pidemmällä tunnistusetäisyydellä

Wenglorin metallia tunnistavissa induktiivisissa antureissa on entistä pidempi tunnistusetäisyys 1 mm, 3 mm halkaisija tai M4-ulkokierre sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu 22 mm pitkä kotelo.

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin metallia tunnistavissa induktiivisissa antureissa on entistä pidempi tunnistusetäisyys 1 mm, ø 3 mm halkaisija tai M4-ulkokierre ja V2A-ruostumattomasta teräksestä valmistettu erittäin pieni kotelo.

I03-sarjan D3-anturit ovat halkaisijaltaan vain 3 millimetriä ja ulkopinnaltaan sileät, kun taas I04-sarjan M4 antureissa on 4mm:n ulkokierre. Kummankin sarjan kotelo on 22 millimetriä pitkä. Lähes näkymättömät pienoisanturit havaitsevat kohteen tarkasti ja nopeasti paikoissa, joissa asennustilaa ei käytännössä ole.  1 mm:n tunnistusetäisyys, kestävä 2 m PUR-kaapeliliitäntä, korkea IP67-suojausluokka ja laaja käyttölämpötila-alue –25 – +70 °C takaavat korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Uppoasennuksen ansiosta anturit voidaan asentaa järjestelmiin mekaanisesti suojattuina. Valinnaiset PNP/NPN- ja NO/NC-versiot mahdollistavat myös sopivuuden jo olemassa oleviin järjestelmiin. LED-säätöavun ansiosta anturin oikea kohdistus on  helppo varmistaa. Kirkas LED näyttää anturin tilan selkeästi jopa pitkillä etäisyyksillä.

Käyttökohteita

Pienen koon, keveyden ja suuren kytkentäetäisyyden ansiosta induktiiviset I03/I04 anturit, ovat ihanteellisia tarttujajärjestelmien päätyasentojen havaitsemiseen (esim. johtojen ja kaapeleiden valmistuskoneet). Lisäksi anturit voidaan uppoasentaa autoteollisuuden robottitarttujiin, tarttujan avautumisen ja sulkeutumisen tunnistukseen. Pienet anturit antavat suuren käyttöedun mm. puuteollisuuden naulauskoneissa. Naulojen jatkuva syöttöä voidaan valvoa makasiinissa ja naulain-työkalussa. Pakkausteollisuuden ketjukuljetinjärjestelmien vetoakseleiden valvonta on antureille oivallinen käyttökohde.

Tärkeimmät ominaisuudet

• Ulkomitat D3 (ø3mm sileä) tai M4 (M4x0,5 kierre) ja pituus 22 mm
• Tunnistusetäisyys 1 mm
• V2A kotelo ruostumatonta terästä
• 2 m PUR-kaapeli
• Suojausluokka IP67
• Käyttölämpötila –25 … +70 °C
• Kytkentätaajuus 3000 Hz
• Kytkevät lähdöt: PNP/NPN ja NO/NC
• Selkeä LED-indikointi 
• LED-hienosäätöapuri varmistaa anturin oikean kohdistuksen

Lähtösignaalit

NPN, PNP, NO, NC

Mitattavat asiat

Tunnistus

Mittaustavat

Flush, Induktiivinen

Mitattavat materiaalit

Ruostumaton, Alumiini, Metalli, Ferriittinen metalli

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
10...30 VDC
Käyttölämpötila °C
–25 to +70 °C
Kaapeli ja pituus
PUR, 2 m

Mittatiedot

Ulkohalkaisija Ø
3 mm (IO3 sarja), M4-ulkokierre (IO4-sarja)
Pituus
22 mm

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät