Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
uutiskuva-et.jpg

Uudet ATEX-hyväksytyt ET-sarjan magnetostriktiiviset lineaarianturit

Temposonics ET-sarja on saatavilla kahdella uudella lähdöllä, analogisella ja SSI-viestillä. Anturit ovat saaneet mm. kansainvälisen IECEx-hyväksynnän.

ET-sarjaan valittavissa analoginen tai SSI-lähtö.

Kartonki- ja metalliteollisuudessa koneiden on oltava mahdollisimman turvallisia ja luotettavia vaativissa olosuhteissa. Uudet viestit soveltuvat erinomaisesti korkeisiin lämpötiloihin ja riskialttiisiin ympäristöihin.

– Analoginen lähtö on yksinkertaisin tapa siirtää tietoa integroidun anturin ja ohjaimen välillä.

– SSI-lähdön tuoma etu on tiedonsiirron nopeus ja kyky lähettää digitaalista mittatietoa. Tarkempia mittaustuloksia saadaan digitaalisien viestin täsmällisyyden ja paremman erottelukyvyn johdosta.

Kattavat ATEX-hyväksynnät uuteen ET-sarjaan

Nyt saatavissa IECEx, CEC ja CES räjähdysalttiiden alueiden hyväksynnät. IECEx-sertifiointijärjestelmä on kansainvälinen järjestelmä, jolla valvotaan räjähdysvaarallisiin tiloihin tarkoitettujen sähkölaitteiden valmistustapoja ja niiden huoltoa. Voit lukea lisää sertifiointijärjestelmästä täältä.

ET-lineaariantureista lyhyesti

ET-sarjan hyödyntämä Temposonicsin kehittämä patentoitu tekniikka mahdollistaa äärimmäisen tarkan kosketuksettoman mittauksen paikkamittauksiin, joten se soveltuu erinomaisesti nykyajan vaativiin teollisuussovelluksiin. Tällä tekniikalla varustetut lineaariliikeanturit kestävät vaativia ulkoisia olosuhteita, kuten tärinää, värähtelyjä ja iskuja. Lisäksi anturien käyttöikä on pitkä, eivätkä ne tarvitse juuri ollenkaan huoltoa, koska niiden toiminta ei perustu liikkuviin osiin. Myös asennus hoituu kätevästi ilman, että siihen tarvittaisiin paljoa tilaa.

Tekniset tiedot ja dokumentit Temposonics ET-sarja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät