Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
nostokuva_UPRACP.jpg

Ultraäänianturi aggressiivisten aineiden pinnanmittaukseen

Ultraääniantureiden valmistukseen erikoistunut sveitsiläinen SNT Sensortechnik AG on tuonut markkinoille uuden anturin aggressiivisten aineiden pinnanmittaustarpeisiin. UPR-A CP -anturi (CP = chemical protection) sopii erinomaisesti erilaisia happoja ja muita aggressiivisia aineita sisältävien säiliöiden pinnankorkeusmittaukseen.

UPR-A CP -anturin mittausosan runko on PVDF:ää ja ultraääntä lähettävä erikoiskalvo PTFE:tä, mikä tekee siitä erittäin kestävän aggressiivisten aineiden mitta-anturin. Lisäksi anturin sisällä tiivistemateriaalina on käytetty emäksisiä ja syövyttäviä aineita kestävää Kalrezia.

Anturin mitta-alue yltää aina 1,5 metriin asti ja lähtöviestiksi on valittavissa joko analogia- (4-20mA ja 0-10V) tai kytkevä (PNP tai NPN) tieto. Kaikki muut UPR-A CP -anturin ominaisuudet ovat helposti ohjelmoitavissa. Myös eri keilamuotojen (kapea, normaali ja leveä) asettelu on mahdollista, mikä helpottaa anturin optimointia erilaisille säiliömuodoille ja kokoluokille.

Lisätietoja UPR-A CP -anturista saat SNT Sensortechnikin sivuilta tai ottamalla yhteyttä asiantuntija@sensorola.fi tai 0207 289 900.

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät