Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Kubler-liukurengas-SR075

Liukurengas mahdollistaa sähkövirran ja datan siirron esteettä 360° pyöriviin laitteisiin

Küblerin SR075 liukurengas liikkuviin työkoneisiin välittää signaalin, datan ja sähkövirran 360° pyörivien kohteiden yli. Tiukentuneet turvastandardit ovat lisänneet antureiden määrää esimerkiksi, maatalouskoneiden, maanrakennuskoneiden ja puunkorjauskoneiden ohjausjärjestelmissä. Koneen antureiden lähettämät signaalit ja ohjausjärjestelmästä tuleva data ja sähkövirta kulkevat kaapeleiden kautta, mutta laitteen pyöriminen vaikeuttaa signaalien siirtymistä. Kübler on ratkaissut ongelman 360° pyörivän liukurenkaan avulla, joka kuljettaa sähkön, datan ja kenttäväylän signaalit luotettavasti työkoneiden antureihin ja ohjattaviin toimilaitteisiin.

Laaja käyttökämpötilan -30°C … +80°C ja IP64 -suojauksen ansiosta liukurengas sopii ulkokäyttöön. Liukurengas sisältää 6 kanavaa CANväylän ja datasignaalin siirtoon sekä 2 kanavaa energian siirtoon. Liukurengas on helppo huoltaa tarpeen vaatiessa. Liukurenkaan max virta on 20A/48V.

Liukurengas SR075 kuuluu Küblerin kustomoituihin tuotteisiin. Liukurengas valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotteen ulkokuori valmistetaan joko alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä käyttökohteen mukaan. Kysy lisää Küblerin räätälöidyistä liukurenkaista Sensorolan asiantuntijoilta.

Lue lisää Küblerin SR075 liukurenkaasta

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät