Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Liukurenkaat

Kübler liukurengas SR075

Küblerin SR075 liukurengas liikkuviin koneisiin välittää datan, signaalin ja sähkövirran 360° pyörivien kohteiden yli. Kompakti liukurengas kuljettaa sähkön ja kenttäväylän signaalit luotettavasti työkoneiden antureihin ja ohjattaviin toimilaitteisiin. Küblerin SR075 liukurengas valmistetaan tilaustuotteena asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Ominaisuudet

  • 6 kanavaa CAN väylän ja datasignaalin siirtoon
  • 2 kanavaa energiakuorman siirtoon
  • Korkea kuorman ja signaalin tiheys
  • Ulkoiset mitat 75 x 85 mm, kaapelilähdöt
  • Saatavissa myös ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio
  • Signaalikanavat 0 … 2 A, 0 … 48 V
  • Kuormakanavat 0 … 20 A, 0 … 48 V
  • Huoltovapaa
  • Pienikokoinen kotelo

Lue lisää tuoteuutisesta: Liukurengas mahdollistaa sähkövirran ja datan siirron esteettä 360° pyöriviin laitteisiin

Mittatiedot

Ulkomitat
75 x 85 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP64
Sähkösyöttö
max 48 VDC
Käyttölämpötila °C
-30°C … +80°C

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.