Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Liukurenkaat

Kübler liukurengas SR075

Küblerin SR075 liukurengas liikkuviin koneisiin välittää datan, signaalin ja sähkövirran 360° pyörivien kohteiden yli. Kompakti liukurengas kuljettaa sähkön ja kenttäväylän signaalit luotettavasti työkoneiden antureihin ja ohjattaviin toimilaitteisiin. Küblerin SR075 liukurengas valmistetaan tilaustuotteena asiakkaan tarpeen mukaisilla liitännöillä ja siirtotekniikoilla.

Ominaisuudet

  • 6 kanavaa CAN väylän ja datasignaalin siirtoon
  • 2 kanavaa energiakuorman siirtoon
  • Korkea kuorman ja signaalin tiheys
  • Ulkoiset mitat 75 x 85 mm, kaapelilähdöt
  • Saatavissa myös ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio
  • Signaalikanavat 0 … 2 A, 0 … 48 V
  • Kuormakanavat 0 … 20 A, 0 … 48 V
  • Huoltovapaa
  • Pienikokoinen kotelo
Lue lisää Küblerin SR075 liukurenkaasta

Mittatiedot

Ulkomitat
75 x 85 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP64
Sähkösyöttö
max 48 VDC
Käyttölämpötila °C
-30°C … +80°C

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.