Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Kubler_mittapyorajarjestelma_640x480

Mittapyöräjärjestelmä nopeaan ja tarkkaan mittaukseen

Küblerin uusi mittapyöräjärjestelmä MWE02 koostuu absoluuttianturista, jousivarresta ja mittapyörästä, jotka voidaan asentaa moniin sovelluksiin. Erona akseliin asennettavaan pyörivään anturiin mittapyöräjärjestelmä asennetaan suoraan mittauspintaan, jolloin tulokset voidaan mitata tarkasti suoraan pinnalta. Pyörän painetta voidaan säätää jousen avulla, jolloin mitattavan pinnan epätasaisuus tai nopeuden vaihtelu ei vääristä mittaustulosta. Järjestelmää voidaan käyttää esimerkiksi kuljetinhihnoilla, mustesuihku- ja lasertulostimissa, tekstiili, puunjalostus-, lasi- ja pakkausteollisuudessa.

Pienikokoinen mittapyöräjärjestelmä voidaan asentaa ahtaisiinkin kohteisiin. Järjestelmä on helppo ja nopea asentaa horisontaalisesti, vertikaalisesti tai ylösalaisin. Anturin jousi toimii molempiin suuntiin ja liittimen lähtösuuntaa voidaan säätää 30° välein. Jousen ansiosta mittapyöräjärjestelmä on kestävä ja pitkäikäinen.

Mittapyörissä on valittavissa kolme pintaa (o-rengas, tasainen muovi ja karhennettu alumiini) sekä kaksi kehäpituutta (200 mm/r ja 6″/r). Järjestelmään sopivan Sendix KIS40 -inkrementtianturin tarkka resoluutio ja korkea max nopeus tekevät mittauksesta tarkkaa ja nopeaa. Asennusteline ovat saatavana lisävarusteena.

Ominaisuudet ja edut

  • Pienikokoinen mittajärjestelmä voidaan asentaa vertikaalisesti, horisontaaliseti ja ylösalaisin. Anturin jousi toimii molempiin suuntiin ja liittimen lähtösuuntaa voidaan säätää 30° välein.
  • Helppo ja joustava asennus myös ahtaisiin kohteisiin
  • Integroitu jousi optimoi mitattavalle pinnalle sopivan paineen ja kompensoi epätasaisuuden vaikutukset
  • Kestävä Sendix anturi max. 2500 pulssia/kierros resoluutiolla ja max. 4500 min-1 nopeudella
  • Sopivat mittauspyörät erilaisille pinnoille: O-rengas NBR70, tasainen muovi (polyuretaani) ja karhennettu (alumiini) pinnoite
  • Mittapyörän koko valittavissa 200 mm/kierros ja 6″/kierros.
  • Nopeuden, asennon ja etäisyyden tarkka mittaus suoraan mitattavalta pinnalta
  • Integroitu mekaaninen jousirajoitin pidentää käyttöikää

Tekniset tiedot ja dokumentit mittapyöräjärjestelmä MWE02

Kubler_jousivarsi_640x480
Jousivarsi
Kubler_mittapyorat_640x480
Mittapyörät
Kubler_asennuskulma_640x480
Asennuskulma

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät