Mittapyöräjärjestelmä MWE02

Küblerin mittapyöräjärjestelmä MWE02 koostuu absoluuttianturista, jousivarresta ja mittapyörästä. Järjestelmä asennetaan suoraan mittauspintaan, jolloin tulokset voidaan mitata tarkasti suoraan pinnalta. Pyörän painetta voidaan säätää jousen avulla. Järjestelmän Sendix anturi max. 2500 pulssia/kierros resoluutiolla ja max. 4500 min-1 nopeudella.

Ota yhteyttä myyjäämme

Küblerin mittapyöräjärjestelmä MWE02 koostuu absoluuttianturista, jousivarresta ja mittapyörästä, jotka voidaan asentaa moniin sovellukseen. Erona akseliin asennettavaan pyörivään anturiin mittapyöräjärjestelmä asennetaan suoraan mittauspintaan, jolloin tulokset voidaan mitata tarkasti suoraan pinnalta. Pyörän painetta voidaan säätää jousen avulla, jolloin mitattavan pinnan epätasaisuus tai nopeuden vaihtelu ei vääristä mittaustulosta. Järjestelmää voidaan käyttää esimerkiksi kuljetinhihnoilla, mustesuihku- ja lasertulostimissa, tekstiili, puunjalostus-, lasi- ja pakkausteollisuudessa.

Pienikokoinen mittapyöräjärjestelmä voidaan asentaa ahtaisiinkin kohteisiin. Järjestelmä on helppo ja nopea asentaa horisontaalisesti, vertikaalisesti tai ylösalaisin. Anturin jousi toimii molempiin suuntiin ja liittimen lähtösuuntaa voidaan säätää 30° välein. Jousen ansiosta mittapyöräjärjestelmä on kestävä ja pitkäikäinen.

Mittapyörissä on valittavissa kolme pintaa (o-rengas, tasainen muovi ja karhennettu alumiini) sekä kaksi halkaisijaa (200 mm ja 6″). Järjestelmään sopivan Sendix KIS40 -inkrementtianturin tarkka resoluutio ja korkea max nopeus tekevät mittauksesta tarkkaa ja nopeaa. Asennusteline ovat saatavana lisävarusteena

Lähtösignaalit

RS422 (linedriver), Push/pull

Mitattavat asiat

Lineaariliike/etäisyys, Nopeus

Mittaustavat

Kosketuksellinen

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP64
Käyttölämpötila °C
-20 °C ... +70 °C

Mittatiedot

Resoluutio
max. 2500 pulssia/kierros

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät