Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
uppoanturi-bd-sensors-lmk 808-uutiskuva.png

Paras uppoanturi vesien ja jätevesien pintamittauksiin – BD Sensorsin LMK 808

Nesteeseen upotettavilta pinta-antureilta vaaditaan ennen kaikkea luotettavuutta ja kestävyyttä. Muovikuorisessa LMK 808 pinta-anturissa nämä ominaisuudet on viety ennennäkemättömälle tasolle. Halkaisijaltaan Ø35mm anturissa on kapasitiivisella mittausperiaatteella toimiva, erittäin kestävä keraaminen mittaelementti mittausalueille 0-1mH2O…0-100mH2O ja korkea tarkkuus (joko 0,35% FSO tai 0,25% FSO).

Puhdas mittapää = pitkä käyttöikä
Usein ajan kuluessa, etenkin jätevesissä, lika ja saostumat (kuten levä ja simpukat) kiinnittyvät anturin mittapäähän, mikä aiheuttaa pysyvän mittavirheen. Lian poistaminen mittaelimestä voi etenkin teräskalvoisilla antureilla vaurioittaa tai jopa rikkoa mittakalvon.

LMK 808:n erittäin kestävä keraaminen (99.9% Al2O3) mittauselementti ei ole niin arka likaantumiselle kuin ohut teräskalvo. Lisäksi mahdolliset saostumat ja muut epäpuhtaudet on helppo puhdistaa kalvon pinnalta rikkomatta anturia. Muovikuori ja keraaminen mittaelementti tekevät anturista parhaan uppoanturivaihtoehdon aggressiivisille ja hankaaville nesteille.

Kaapeli ja anturi irrotettavissa
Uppoantureissa kaapelit ovat yleensä hyvin pitkiä ja muodostavat merkittävän osan antureiden kustannuksista. BD SENSORS kehitti vuonna 1990 anturista irrotettavan kaapelin, joka mullisti uppoantureiden varastoinnin, huollon ja kustannukset. Anturi voidaan irrottaa kaapelista kiertämällä, ilman työkaluja. Kaapelin vioittuessa tarvitsee vaihtaa vain kaapeli. Mikäli anturia on tarvetta huoltaa tai vaihtaa, ei kaapelia tarvitse irrottaa ja toinen vara-anturi voidaan ruuvata kaapeliin kiinni huollon ajaksi. Mittaus voi jatkua ja huoltotyöt suorittaa hyvissä olosuhteissa esimerkiksi instrumenttikorjaamolla.

Lue lisää…

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät