Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
uutkuvadpt.png

BD Sensors DPT 100 nopeaan ja tarkkaan paine-eromittaukseen

DPT 100 paine-erolähetin on suunniteltu erityisesti testausprosesseihin, joissa tarkkuuden lisäksi nopea vasteaika ja suuri näytteenottotaajuus ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia.

Markkinoilla on useita laadukkaita paine-erolähettimiä, joiden vasteajat ovat tyypillisesti yli 50 ms luokkaa. Siksi on kysyntää DPT 100:n kaltaiselle lyhemmän vasteajan paine-erolähettimelle, jollaista erityisesti testaus- ja analysointiprosesseissa tarvitaan.

BD Sensors DPT 100 on kehitetty täysin uudenlaisen ajattelun pohjalta, jotta anturin ominaisuudet riittävät vaativimpiinkin mittauksiin. Optimoimalla anturin elektroniikka ja signaalinkäsittely luotiin tuote, joka avaa uusia mahdollisuuksia tutkimukselle ja tuotekehitykselle.

Anturin tyypillisimpiä käyttökohteita ovat nopeita muutoksia sisältävät prosessit testauksen, ympäristöteknologian, energiantuotannon ja prosessiautomaation alalla. Sovelluksia löytyy erityisesti märkä- ja kuivasuodattimien, elintarvike- ja lääketeollisuuden paineistettujen säiliöiden pintamittauksien, putkistojen vuotomittausten sekä nesteiden ja kaasujen virtausmittausten alueelta.

Anturin asentaminen olemassa oleviin kohteisiin käy helposti, sillä prosessi- ja sähköiset liitännät ovat täysin yhteensopivia yleisesti käytössä olevien antureiden kanssa. Anturin suunnittelussa on otettu huomioon rakenteellinen yhteensopivuus olemassa olevien laitteistojen kanssa. Siksi DPT 100 on helppoa integroida myös vanhoihin järjestelmiin, kuten esimerkiksi 19” räkkiin. Anturin lähtösignaaliksi on perinteisen analogisen virtaviestin lisäksi saatavana yleisesti käytetty digitaalinen RS485 (Modbus RTU).

Ominaisuuksia:

  • Paine-eroalueet 10 mbar…20 bar
  • Staattinen paineenkesto 400 bar
  • Vasteaika 10 ms
  • Nätteenottotaajuus 250 Hz
  • Tarkkuus 0,1% FSO
  • Lähtö: 4-20 mA (2-johdin) , Modbus RTU
  • Käyttölämpötila-alue -25…+85°C
  • Runko alumiinivalua (epoksimaalaus)

Lue lisää sivuiltamme…

Lue lisää valmistajan sivuilta….

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät