Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Wenglor weQube konenäköanturi

Wenglorin WeQube konenäköanturi – edistynyttä hahmontunnistusta

Wenglorin uusi weQube kamera tarjoaa kaikki edistyneen kuvankäsittelyn ominaisuudet ennenkokemattomalla tavalla. Hahmontunnistuksen (kuvan käsittely ja anturi samoissa kuorissa) edelläkävijänä ja kehittäjänä Wenglor tuo jälleen kerran markkinoilla aivan uuden tavan teollisen hahmontunnistuksen (konenäön) alueelle.

weQube avaa täysin uudenlaiset mahdollisuudet automaatioteollisuudelle konenäön hyödyntämisessä. Kun useat muut järjestelmät tarjoavat kuvantamisen ja signaalin käsittelemisen ja siirtämisen erillisinä usein monimutkaisina järjestelminä,  yhdistää weQube nämä kaikki komponentit ja ominaisuudet yhteen kompaktiin kuoreen. Wenglor  weQube on lähtölaukaus kokonaan uudelle tuotesukupolvelle joka mahdollistaa nopean ja joustavan reagoimisen asiakkaiden ja sovellusten jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin.

Aluksi valittavana on kaksi eri ohjelmistopakettia
”weQubeVision” hahmontunnistusta ja kuvankäsittelyä varten sekä  ”weQubeDecode” 1D ja 2D koodien lukemista varten.
Ohjelmisto muuntaa kameran asiakkaan vaatimusten mukaisesti joko hahmontunnistukseen, 1D ja 2D koodien lukemiseen tai  konenäköön soveltuvaksi anturiksi.
Lisäominaisuuksia tulee seuraavien kuukausien aikana niin, että ohjelmistopakettien, kolmen eri valolähteen ja halutun kommunikointiprotkollan avulla saadaan 20 erilaista tuoteversiota eli varmasti lähes jokaiseen sovellukseen juuri se oikea.

WeQube-tuoteperheen alusta perustuu Wenglorin innovatiiviseen MultiCore teknologiaan jossa viisi korkean tason prosessoria on yhdistettynä edistykselliseen ohjelmistokokonaisuuteen tuottaen reaaliaikaisen, tarkan ja luotettavan hahmontunnistuksen esimerkiksi Profinetin välityksellä. Valittavissa on kaksi erilaista tunnistuspiiriä riippuen sovelluksesta; normaalit värisovellukset  tai korkeanopeuksiset mustavalkosovellukset.

Ominaisuuksia mm:
o    Wenglor MultiCore -teknologia
o    Autofocus
o    3D tracking
o    Teach+ funktio
o    Väri- tai Mustavalkosovellukset
o    12 voimakasta LEDiä (punainen, valkoinen tai infrapuna)

Tekniset tiedot ja dokumentit weCubeVision

Tekniset tiedot ja dokumentit weCubeDecode

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät