Koneautomaatio » Kamera-anturit » Konenäköanturit

Wenglor konenäköanturi weQubeVision

Wenglorin WeCubeVision-konenäköanturin toiminta perustuu MultiCore-teknologiaan. WeCubeVision on saatavilla antureihin, joissa on automaattinen tarkennus tai ”C mount”-kierteellä kiinnitettävä optiikka, ja se toimii myös teollisessa Ethernet-ympäristössä ilman käyttökatkoja – tiedonsiirron aikana anturi jatkaa toimintaansa samalla suorituskyvyllä ja nopeudella. Anturi toimii luotettavasti, vaikka kohde liikkuisi tai sen korkeus vaihtelisi. Anturin asetuksia voidaan muuttaa, mikäli tunnistukseen liittyvä projekti tai tuote-erä muuttuu. Anturin Teach+-toiminnon avulla anturin asetuksia voidaan säätää vaihtuvissa käyttöolosuhteissa nopeasti ja anturin sijainnista riippumatta, mikä vähentää tuotantokatkoksia.

WeCubeVision-konenäköanturin graafisesta näytöstä voidaan tarkistaa toimintoja ja nähdä parametreihin liittyvät asetukset.  Teach+-tiedostot voidaan luoda suoraan anturilla. Mikäli konenäköanturille luotu projekti muuttuu, anturin asetukset voidaan muuttaa ilman PC-ohjelmistoa Wenglorin kotisivuilta löytyvän aineiston avulla.

FTP server ja client -ominaisuuksien avulla voidaan vastaanottaa ja tallentaa asetuksia sekä kuva- ja projektitietoja. Tiedot tallennetaan micro SD -kortille, jolloin tieto on siirrettävissä muihin weCube-sarjan konenäköantureihin.

Tarkasteltavan kohteen korkeus huomioidaan automaattisella tarkennustoiminnolla. Tarkennuksessa käytettävä kohteen osa-alue määritellään projektin määrittelyvaiheessa. MultiCore-antureissa on pulssianturitulo, joka mahdollistaa kohteiden tunnistamisen nopeudeltaan vaihtelevien kuljettimien hihnoilla tai askelkuljettimilla. Lisäksi MultiCore-tilastomoduuli antaa työkalut minimi-, maksimi-, keskiarvo- ja trendianalyyseihin.

WeQubeVision-anturilla voidaan lajitella tuotteen kohteen väriin perustuen. Tuotteen ulkomittojen poikkeamat ja vaihtelut havainnoidaan mittausmoduulilla. Objektimoduuli tunnistaa kohteen koon. Kohteen tunnistamisessa voidaan käyttää myös kuvan pikselien laskentaa.

Käyttökohteita:

  • paikallaolon seuranta
  • kuvapikseleiden vertailu
  • vertailu referenssikuvaan
  • kohteen seuranta
  • lukumäärän laskenta
  • kohteen mittatarkkuuden tarkastus, mittaus
Lue lisää Wenglor weQubeVision konenäköantureista

Mittatiedot

Resoluutio
736 x 480 px
Ulkomitat
52 x 45 x 87 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 18-30 VDC
Liitin
M12, 12-pin, M12 8-pin X-cod

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.