Konenäköanturi weQubeVision

Wenglorin WeCubeVision-konenäköanturi MultiCore-teknologialla  toimii luotettavasti, vaikka kohde liikkuisi tai sen korkeus vaihtelisi. Teach+-tiedostot voidaan luoda suoraan anturilla, mikäli tunnistukseen liittyvä projekti tai tuote-erä muuttuu.

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin WeCubeVision-konenäköanturin toiminta perustuu MultiCore-teknologiaan. WeCubeVision on saatavilla antureihin, joissa on automaattinen tarkennus tai ”C mount”-kierteellä kiinnitettävä optiikka, ja se toimii myös teollisessa Ethernet-ympäristössä ilman käyttökatkoja – tiedonsiirron aikana anturi jatkaa toimintaansa samalla suorituskyvyllä ja nopeudella. Anturi toimii luotettavasti, vaikka kohde liikkuisi tai sen korkeus vaihtelisi. Anturin asetuksia voidaan muuttaa, mikäli tunnistukseen liittyvä projekti tai tuote-erä muuttuu. Anturin Teach+-toiminnon avulla anturin asetuksia voidaan säätää vaihtuvissa käyttöolosuhteissa nopeasti ja anturin sijainnista riippumatta, mikä vähentää tuotantokatkoksia.

WeCubeVision-konenäköanturin graafisesta näytöstä voidaan tarkistaa toimintoja ja nähdä parametreihin liittyvät asetukset.  Teach+-tiedostot voidaan luoda suoraan anturilla. Mikäli konenäköanturille luotu projekti muuttuu, anturin asetukset voidaan muuttaa ilman PC-ohjelmistoa Wenglorin kotisivuilta löytyvän aineiston avulla.

FTP server ja client -ominaisuuksien avulla voidaan vastaanottaa ja tallentaa asetuksia sekä kuva- ja projektitietoja. Tiedot tallennetaan micro SD -kortille, jolloin tieto on siirrettävissä muihin weCube-sarjan konenäköantureihin.

Tarkasteltavan kohteen korkeus huomioidaan automaattisella tarkennustoiminnolla. Tarkennuksessa käytettävä kohteen osa-alue määritellään projektin määrittelyvaiheessa. MultiCore-antureissa on pulssianturitulo, joka mahdollistaa kohteiden tunnistamisen nopeudeltaan vaihtelevien kuljettimien hihnoilla tai askelkuljettimilla. Lisäksi MultiCore-tilastomoduuli antaa työkalut minimi-, maksimi-, keskiarvo- ja trendianalyyseihin.

WeQubeVision-anturilla voidaan lajitella tuotteen kohteen väriin perustuen. Tuotteen ulkomittojen poikkeamat ja vaihtelut havainnoidaan mittausmoduulilla. Objektimoduuli tunnistaa kohteen koon. Kohteen tunnistamisessa voidaan käyttää myös kuvan pikselien laskentaa.

Käyttökohteita:

  • paikallaolon seuranta
  • kuvapikseleiden vertailu
  • vertailu referenssikuvaan
  • kohteen seuranta
  • lukumäärän laskenta
  • kohteen mittatarkkuuden tarkastus, mittaus

Lähtösignaalit

Antivalent, Sarjaliikenne, NO, NC, Ethernet I/P, Profibus, Push/pull, NPN, PNP

Mitattavat asiat

Väri, Kulma, Muoto, Tunnistus

Mittaustavat

Infrapunavalo, Valkoinen valo, Optinen, Kosketukseton, Kohteesta tunnistava

Mitattavat materiaalit

Ferriittinen metalli, Ruostumaton, Alumiini, Muovi, Kangas, Hiekka, Puu, Liima

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 18-30 VDC
Liitin
M12, 12-pin, M12 8-pin X-cod

Mittatiedot

Resoluutio
736 x 480 px
Ulkomitat
52 x 45 x 87 mm

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme