Kaikki
uutiskuva_wenglor-u1kt001.png

Ultrapieni ja älykäs ultraäänianturi

Uusi pienikokoinen ja tehokas ultraäänianturi U1KT001s Wenglorilta

Wenglorin uusi, vain tietokoneen enter-näppäimen kokoinen ultraäänianturi oveltuu erinomaisesti lähes kaikkien materiaalien pinnanvalvontaan. Kaksi toisistaan riippumatonta opetettavaa rajaa ja jopa 400 mm tunnistusetäisyys tekevät tästä pienikokoisesta, mutta ominaisuuksiltaan ensiluokkaisesta anturista erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon, mille tahansa muulle pinnankorkeusanturille.

Erityisesti nesteiden, mustien pintojen, läpinäkyvän materiaalin sekä todella kiiltävien esineiden tunnistaminen on usein hankalaa ja juuri näissä sovelluksissa U1KT001-ultraäänianturi on parhaimmillaan. Ympäristötekijät kuten valaistus, sumu tai pöly eivät vaikuta mittaustulokseen.

Anturin ohjelmoiminen on helppoa ja nopeaa, joko anturissa olevan opetusnäppäimen avulla, tai viimeisimmän IO-Linkin avulla. IO-Linkin kautta anturin tiedot ja toimintatila pystytään lukemaan muistiin, joten valittu konfiguraatio on myös nopeasti siirrettävissä toiselle anturille.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat erilaisten säiliöiden ylä- ja alarajavahdit sekä kiintoaineille että nesteille, pinonkorkeusmittaukset, materiaalin syöttövahdit, tukosvahdit, törmäysvahdit ja etäisyydenvalvonta.

Ominaisuudet:

  • IO-Link versio 1.1
  • 2 toisistaan riippumatonta kytkentärajaa
  • Lämpötila-alue −30…+60° C
  • Mitta-alue kohteesta tunnistavana 30-400 mm ja 800 mm lähetin-vastaanotinparina
  • Koko 32 x 16 x 12 mm
  • Suojausluokka IP 68
  • Synkronointitoiminto usean anturin lähekkäin asentamista varten

Tutustu muihin mittaaviin ultraääniantureihimme…

Lue lisää Wenglorin tuotesivuilta…

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?