Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Ultraäänianturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

Wenglor mittaava ultraäänianturi U1KT001

Wenglorin mittaava ultraäänianturi U1KT001 on erittäin pienikokoinen, vain 32 x 16 x 12 mm ja soveltuu ultraäänimittauksiin ahtaisiin kohteisiin. Mittaava ultraäänianturi soveltuu etäisyyden ja pinnankorkeuden mittaukseen, ohjaukseeen ja mittojen määritykseen.
  • 2 erillistä paikkaa digitaalisille lähdöille (uusin IO-Link V1.1)
  • lämpötilankesto -30…+60°C
  • 3 LED-valoa
  • mitta-alue 30…400 mm (800 mm Through-beam mode -toiminnolla)
  • through-beam mode: kaksi laitetta voidaan synkronoida toimimaan yhdessä, niin että toinen lähettää signaalin ja toinen vastaanottaa
  • mittaa luotettavasti myös huonossa valaistuksessa, pölyssä tai sumussa
Lue lisää Wenglor U1KT001 mittaavista ultraääniantureista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
400 mm
Mitta-alue
30...400 mm
Resoluutio
0,5 mm
Ulkomitat
1K 32x16x12mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP68
Sähkösyöttö
24VDC 18-30 VDC
Liitin
M8

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.