Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Ultraäänianturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

Wenglor mittaava ultraäänianturi U1KT001

Wenglorin mittaava ultraäänianturi U1KT001 on erittäin pienikokoinen, vain 32 x 16 x 12 mm ja soveltuu ultraäänimittauksiin ahtaisiin kohteisiin. Mittaava ultraäänianturi soveltuu etäisyyden ja pinnankorkeuden mittaukseen, ohjaukseeen ja mittojen määritykseen.
  • 2 erillistä paikkaa digitaalisille lähdöille (uusin IO-Link V1.1)
  • lämpötilankesto -30…+60°C
  • 3 LED-valoa
  • mitta-alue 30…400 mm (800 mm Through-beam mode -toiminnolla)
  • through-beam mode: kaksi laitetta voidaan synkronoida toimimaan yhdessä, niin että toinen lähettää signaalin ja toinen vastaanottaa
  • mittaa luotettavasti myös huonossa valaistuksessa, pölyssä tai sumussa

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
400 mm
Mitta-alue
30...400 mm
Resoluutio
0,5 mm
Ulkomitat
1K 32x16x12mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP68
Sähkösyöttö
24VDC 18-30 VDC
Käyttölämpötila °C
-30...+60°C
Liitin
M8

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.