Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
conveyor_kokeilu.png

Wenglorin uudet OPT-valokennoanturit älykkääseen logistiikkaan

Wenglorin rullien väliin asennettavat optiset OPT-sarjan anturit on kehitetty erityisesti varastoinnin ja kuljetinteknologian tarpeisiin. Saatavilla on sekä itsenäisesti puskurointia ohjaavia että ohjausjärjestelmään kytkettäviä antureita, jotka on helppo kiinnittää kuljetinlinjan alle rullien väliin. Anturin liitinkaapelien kiinnitys tapahtuu vaivattomasti ½-kierroksen lukituksella. Lisäksi anturissa on nopea ja luotettava ”Fast-Clip”-kiinnitysmekanismi, joka nopeuttaa asennusta ja huoltoa.

Anturin kytkentäetäisyyksien säätäminen on helppoa 270 astetta kiertyvän säätimen avulla, jota voidaan käyttää myös silloin, kun anturi ei ole toiminnassa. Käytettävyydeltään anturi on erinomainen kotelon oivallisen muotoilun ja tarkasti toimivan taustanrajaustekniikan ansiosta. OPT-anturilla voidaan havaita luotettavasti pakkaukset ja tuotteet riippumatta niiden koosta, muodosta, materiaalista tai väristä.

Lisäksi Wenglorin anturit ovat tunnettuja niiden energiatehokkuudesta, eikä tämäkään anturi tee poikkeusta. Sisäänrakennetun EcoMode:n ansiosta energiankulutus vähenee jopa 75 prosenttia.

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät