Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Kapasitiiviset anturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

Rechner kapasitiivinen anturi i-Level

Rechnerin kapasitiivinen anturi i-Level pinnanmittauksen vaativiin kohteisiin on helppo asentaa ja soveltuu erityisen hyvin nesteille ja kiintoaineille, joiden permitiivisyys on välillä 2…80, sekä tarttuville ja kalvon muodostaville aineille, kuten liimoille ja pastamaisille aineille. i-Level perustuu Rechnerin patentoimaan kolmen elektrodin kapasitiiviseen mittausperiaatteeseen.

Anturin asennus ja käyttöönotto on erittäin helppoa ja nopeaa. Anturissa on aktiivisen alueen sisällä vapaasti aseteltava mitta-alue analogisella ulostulosignaalilla ja kaksi vapaasti aseteltavaa rajatietoa (PNP/NPN). Mitattavan aineen vaihtuessa anturi on helppo ohjelmoida uudelleen prosessia häiritsemättä ja ilman sähkökatkoksia.

Ominaisuudet:
  • lähtöviestit 0…10V, 4…20mA, 0…20mA
  • syöttöjännite 18…30VDC
  • prosessiyhde 1”, 1.4305 tai 1.4404 (FDA-hyväksytty)
  • saatavana useita erilaisia asennuskauluksia asennuskohteen mukaan
  • anturiputki GFK (vaihtoehtoina PE, PEEK, PTFE, PVC, PVDF)
  • anturiputken pituus max. 2000mm
Lue lisää Rechner kapasitiivisesta i-Level anturista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
IP67
Mitta-alue
0...2000 mm
Prosessiyhde
useita
Kierre
useita

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
18,,,30 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.