Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Kapasitiiviset anturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

Rechner kapasitiivinen anturi i-Level

Rechnerin kapasitiivinen anturi i-Level pinnanmittauksen vaativiin kohteisiin on helppo asentaa ja soveltuu erityisen hyvin nesteille ja kiintoaineille, joiden permitiivisyys on välillä 2…80, sekä tarttuville ja kalvon muodostaville aineille, kuten liimoille ja pastamaisille aineille. i-Level perustuu Rechnerin patentoimaan kolmen elektrodin kapasitiiviseen mittausperiaatteeseen.

Anturin asennus ja käyttöönotto on erittäin helppoa ja nopeaa. Anturissa on aktiivisen alueen sisällä vapaasti aseteltava mitta-alue analogisella ulostulosignaalilla ja kaksi vapaasti aseteltavaa rajatietoa (PNP/NPN). Mitattavan aineen vaihtuessa anturi on helppo ohjelmoida uudelleen prosessia häiritsemättä ja ilman sähkökatkoksia.

Ominaisuudet:
  • lähtöviestit 0…10V, 4…20mA, 0…20mA
  • syöttöjännite 18…30VDC
  • prosessiyhde 1”, 1.4305 tai 1.4404 (FDA-hyväksytty)
  • saatavana useita erilaisia asennuskauluksia asennuskohteen mukaan
  • anturiputki GFK (vaihtoehtoina PE, PEEK, PTFE, PVC, PVDF)
  • anturiputken pituus max. 2000mm

Lue lisää tuoteuutisesta: Rechnerin uusi kapasitiivinen anturi tarkkaan ja nopeaan pinnanmittaukseen

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
0...2000 mm
Prosessiyhde
useita
Kierre
useita

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
18,,,30 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.