Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Paddle.jpg

Uudenlainen Paddle -pintavahti Rechneriltä

Rechnerin uusi pintavahti syntyi innovatiivisesta ajatuksesta poistaa perinteisten mekaanisten pintavahtien ja värähtelyyn perustuvien haarukka-antureiden ongelmat. Aiemmin on jokaiseen pinnankorkeussovellukseen jouduttu valitsemaan anturi tapauskohtaisesti kohteen mukaan. Tämä on lisännyt huomattavasti nimikkeiden määrää ja aiheuttanut huoltokustannusten turhaa kasvua.

Mekaanisten antureiden kohdalla ongelmaksi on usein muodostunut anturin jatkuva huollon tarve ja käyttöikä. Värähtelevien haarukka-antureiden kohdalla taas suurimmat häiriötekijät ovat olleet mitattavan aineen takertuminen haarukkaan ja niin ikään huollon tarve sekä lyhyehkö käyttöikä. Myös asennuksellisesti nämä perinteiset pintavahdit ovat olleet haasteellisia. Mekaaninen siipianturi vaatii paljon tilaa ja saattaa usein myös häiritä itse prosessia. Haarukka-anturin kohdalla suurimmat haasteet ovat anturin oikean asennuskohdan ja asennon löytämisessä sekä väliaineen koostumuksessa.

Kun tarvitaan varmaa, huoltovapaata, pitkäikäistä ja, ennen kaikkea, helposti asennettavaa edullista pintavahtia on Rechnerin uusi ”PADDLE”-anturi paras ratkaisu. Anturin asennus on äärimmäisen helppoa ja yksinkertaista, eikä se vaadi viritystä tai ohjelmointia. Anturi kierretään (½” yhde) sopivalle kohdalle mittauskohteessa ja se on heti valmis käyttöön. Anturin asennolla ei ole vaikutusta mittaukseen, joten tätäkään ei tarvitse asennuksessa ottaa huomioon.

Lue lisää tuotesivuilta: Rechner kapasitiivinen lapakytkinanturi

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät