Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

Rechner kapasitiivinen lapakytkin anturi

Rechnerin lapakytkinanturin perusasetuksilla voidaan tunnistaa lähes kaikki nestemäiset- ja kiintoaineet, joiden dielektrisyysvakio (Ɛr) on välillä 2…80, joita ovat useimmat nesteet, jauheet ja granulaatit. Mikäli mitattavan aineen permittiivisyys on pienempi (esim. polystyreenivaahto) tai suurempi (esim. metallijauhe, suolavesi) voidaan anturia säätää näille aineille sopivaksi anturissa olevan monikierrospotentiometrin tai ETW (easy teach by wire) opetustoiminnon avulla.

Anturin kotelomateriaali on erittäin kestävä LCP Vectra A130 (Liquid Crystal Polymer) ja anturi täyttää myös elintarviketeollisuuden (FDA) vaatimukset.

Sovelluskohteita

• muovigranulaattien pinnankorkeus
• nesteiden pinnankorkeus
• jauheiden pinnakorkeus

Lue lisää Rechner kapasitiivisesta lapakytkin anturista

Mittatiedot

Prosessiyhde
G1/2"
Kierre
G1/2"

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
10...35 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.