Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
OCP.jpg

Valokennoanturit laservalolla ja Ethernetillä Wenglorilta

Optisten antureiden edelläkävijänä Wenglor on tuonut markkinoille reaaliaikaiset Ethernet-pohjaiset laseranturit kolmiomittamenetelmällä:

  • OCP662P0150C EtherCAT
  • OCP662P0150E Ethernet/IP
  • OCP662P0150P Profinet

CMOS ja DSP teknologiaa hyödyntävät mittaavat, korkean resoluution ykköskategorian Laser-valokennot käyttävät hyväkseen kolmiomittamenetelmää,  jolla saavutetaan erittäin tarkka, lähes kokonaan  kohteen väristä tai muodosta riippumaton luotettava mittaustulos alueella 60…660mm.

Reaaliaika-Ethernettiin pohjautuen kaikki anturin antama tieto luetaan, analysoidaan ja käsitellään sellaisenaan suoraan säätimellä ilman datan muuntamista toiseen muotoon. Nopeasti ja luotettavasti. Antureiden PoE (Power over Ethernet) ominaisuus mahdollistaa tiedonsiirron ja anturin tarvitseman käyttöjännitteen siirtämisen samalla kaapelilla, mikä vähentää oleellisesti kaapelointikustannuksia.

Antureiden oma graafinen näyttö on selkeä ja helposti luettava. Näytön avulla anturin ohjelmointi ja mittaustuloksen lukeminen paikallisesti on taustavalon ansiosta mahdollista myös pimeässä. Vahva metallikotelo ja IP68 suojausluokka mahdollistavat anturin käyttämisen myös rajummissa olosuhteissa, joissa anturilta vaaditaan mekaanista kestävyyttä ja hyvää ympäristöolosuhteiden sietokykyä.

Wenglorin Ethernet-ohjelmaan kuuluvat myös kytkimet ja liityntäyksiköt.

Lue lisää Wenglorin laserantureista tuotesivuilta

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät