Virtausanturi UniFlow FFXF

Wenglorin UniFlow FFXT -virtausanturi metallikuorilla sopii nesteen virtauksen mittaukseen, virtauksen ohjaukseen, kierron monitorointiin ja elektroniikkalaitteiden jäähdytyksen mittaukseen ja säätöön. Anturin paineenkesto on 60 bar.

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin UniFlow FFXT -virtausanturi metallikuorilla sopii nesteen virtauksen mittaukseen, virtauksen ohjaukseen, kierron monitorointiin ja elektroniikkalaitteiden jäähdytyksen mittaukseen ja säätöön.

Wenglorin UniFlow-virtausnopeusantureiden erikoisuutena on patentoitu tekniikka, jossa anturin kärjessä on sekä lämmittävä että mittaava yksikkö. Anturit toimivat kalorimetrisella periaatteella, jossa anturin kärkeä lämmitetään ja ohi virtaava neste puolestaan jäähdyttää sitä. Anturissa oleva lämpömittari mittaa kärjen lämmön, josta pystytään laskemaan ohivirtaavan nesteen nopeus. Siksi anturin asento ja väliaineen virtaussuunta eivät vaikuta mittaustulokseen.

Anturin käyttöönotto ja ohjelmointi on helppo suorittaa selkeän LCD-näytön ja painonappien avulla. Häiriötilanteiden ja kohteiden löytäminen käy nopeasti pitkälle näkyvän paikallisnäytön ansiosta. Virtausnopeuden lisäksi näyttöön voidaan valita vaihtoehtoisesti väliaineen lämpötila. UniFlow-antureita on saatava usealla eri prosessiyhteellä ja virtausnopeuksille välillä 10…300cm/s. Analogisen lähtösignaalin lisäksi anturista saadaan myös yksi rajatieto joko lämpötila- tai virtaushälytystä varten. Mallisarjasta löytyy myös teräskuorinen kahden analogialähdön (virtaus ja lämpötila) anturi. Myös elintarviketeollisuuden vaatimuksiin soveltuvat (CIP) mallit kuuluvat ohjelmistoon. Käyttölämpötila-alue on -20…+70°C ja suurin sallittu väliaineen lämpötila 100°C (lyhytaikaisesti 140°C). Antureiden paineenkesto on 60 bar.

  • metallikuoriset mallit
  • omat versiot öljylle sekä vedelle
  • virtausnopeus aina 400 cm/s asti
  • lämpötilamittaus -50…+200°C (tarkkuus ± 0,5°C)

Sovelluskohteita

  • nesteen virtaus täyttöautomaateissa
  • jäähdytysveden virtauksen ohjaus
  • jäähdytysveden kierron monitorointi ja varmistus voimalaitoksissa
  • elektroniikkalaitteiden jäähdytyksen mittaus ja säätö

Lähtösignaalit

Virta 4-20 mA, Antivalent, NO, NC

Mitattavat asiat

Lämpötila, Virtaus

Mittaustavat

Kalorimetrinen, Kosketuksellinen

Mitattavat materiaalit

Vesi, Virtaava aine, Öljy

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67 / IP69K
Sähkösyöttö
16...32VDC
Käyttölämpötila °C
-20...+70°C
Liitin
M12 4-pin
Hyväksynnät
CIP, FDA

Mittatiedot

Mitta-alue
10...300 cm/s -50...+200°C
Prosessiyhde
useita

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät