Koneautomaatio » Anturit paineen ja virtauksen mittaukseen » Virtausanturit » Prosessiteollisuus » Virtausanturit

Wenglor virtausanturi UniFlow FFXF

Wenglorin UniFlow FFXT -virtausanturi metallikuorilla sopii nesteen virtauksen mittaukseen, virtauksen ohjaukseen, kierron monitorointiin ja elektroniikkalaitteiden jäähdytyksen mittaukseen ja säätöön.

Wenglorin UniFlow-virtausnopeusantureiden erikoisuutena on patentoitu tekniikka, jossa anturin kärjessä on sekä lämmittävä että mittaava yksikkö. Anturit toimivat kalorimetrisella periaatteella, jossa anturin kärkeä lämmitetään ja ohi virtaava neste puolestaan jäähdyttää sitä. Anturissa oleva lämpömittari mittaa kärjen lämmön, josta pystytään laskemaan ohivirtaavan nesteen nopeus. Siksi anturin asento ja väliaineen virtaussuunta eivät vaikuta mittaustulokseen.

Anturin käyttöönotto ja ohjelmointi on helppo suorittaa selkeän LCD-näytön ja painonappien avulla. Häiriötilanteiden ja kohteiden löytäminen käy nopeasti pitkälle näkyvän paikallisnäytön ansiosta. Virtausnopeuden lisäksi näyttöön voidaan valita vaihtoehtoisesti väliaineen lämpötila. UniFlow-antureita on saatava usealla eri prosessiyhteellä ja virtausnopeuksille välillä 10…300cm/s. Analogisen ulostulon lisäksi anturista saadaan myös yksi rajatieto joko lämpötila- tai virtaushälytystä varten. Mallisarjasta löytyy myös teräskuorinen kahden analogialähdön (virtaus ja lämpötila) anturi. Myös elintarviketeollisuuden vaatimuksiin soveltuvat (CIP) mallit kuuluvat ohjelmistoon. Käyttölämpötila-alue on -20…+70°C ja suurin sallittu väliaineen lämpötila 100°C (lyhytaikaisesti 140°C). Antureiden paineenkesto on 60 bar.

  • metallikuoriset mallit
  • öljylle ja vedelle
  • virtausnopeus aina 400 cm/s asti
  • lämpötilamittaus -50…+200°C (tarkkuus ± 0,5°C)

Sovelluskohteita

  • nesteen virtaus täyttöautomaateissa
  • jäähdytysveden virtauksen ohjaus
  • jäähdytysveden kierron monitorointi ja varmistus voimalaitoksissa
  • elektroniikkalaitteiden jäähdytyksen mittaus ja säätö
Lue lisää Wenglor UniFlow FFXF -virtausantureista

Mittatiedot

Mitta-alue
10...300 cm/s -50-+200°C
Prosessiyhde
useita

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67/IP69K
Sähkösyöttö
16-32VDC
Painealue
60bar
Liitin
M12 4-pin
Hyväksynnät
CIP, FDA

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.