Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valoverhot

Wenglor valoverho opastava

Wenglorin opastavat valoverhot, ”Pick to Light”, toimivat yhdellä lähetin/vastaanotin-linssillä. Valoverhon takaosaan on asennettu heijastin, joka toimii peilinä viereen asennetulle valoverholle. Asennus on helppoa näkyvän punavalon avulla.

Opastavat valoverhot ovat omiaan ehkäisemään virheitä tuotteiden keräilyssä varastoissa ja kuljettimilta. Valoverhossa on 360° näkyvä vihreä ja punainen valo, jotka indikoivat oikeaa tai väärää keräilyä. Vihreää valoa ohjaa tulo, joka ilmaisee osan, kappaleen tai pakkauksen sallitun keräilyn valoverhon takaa. Jos keräily suoritetaan kohteesta, jossa salliva tulosignaali ei ole päällä, punainen valo syttyy.

Sovelluskohteita
  • keräilynohjaus kokoonpanoasemilla ja -linjoilla
  • keräilykohteen ilmaisu varastossa tai rullaradalla
Lue lisää Wenglorin opastavista valoverhoista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
2000 mm
Mitta-alue
120 mm, 270 mm, 420 mm
Resoluutio
30 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65
Sähkösyöttö
24 VDC, 10...30 VDC
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.