Valokenno värin tunnistus

Wenglorin tarkkaan värintunnistukseen suunniteltu valokennoanturi valkoisella valolla tunnistaa halutut värit ja värierot myös  heijastavista ja läpikuultavista pinnoista sekä nesteistä. Valokennoanturi tunnistaa myös useita eri värejä samanaikaisesti.

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin valokennoaturit pystyvät tunnistamaan halutut värit myös haastavista kohteista, kuten heijastavista ja läpikuultavista pinnoista sekä nesteistä.

P1XF001

  • P1XF001-värianturi on täydellinen tarkkuustyökalu värien analysointiin teollisuudessa. Suorituskykyinen ja tarkka puolijohdesiru tunnistaa, mittaa ja erottelee pienetkin värivivahteet tarkasti ja nopeasti valaistuksesta riippumatta, ja nopeimmillaan 2 kHz mittaustaajuudella.

FP04

  • FP04-värianturilla voidaan valvoa yhtä aikaa kolmea väriä. Yhden linssin tekniikan ansiosta anturin valopiste on pieni, mutta toiminta-alue suuri. Kaikkia asetuksia voidaan lukea ja muuttaa, ja RGB-värikoodit lukea RS-232 kautta. Lisäksi anturissa on kolme erillistä digitaalilähtöä.

FP11

  • FP04:n toimintojen lisäksi FP11-anturissa on isompi valopiste. Anturi toimii myös peilin kanssa, jolloin läpikuultavien kappaleiden väriä voidaan mitata.

FD01-värianturi lisävalolla

  • FD01-värianturilla ja optisilla kuiduilla pystytään ratkaisemaan lähes kaikki kohteet, sillä kuituihin on mahdollista saada oma optiikka ja ne kestävät hyvin myös kuumaa (max 300 °C). FD01-anturia voi käyttää kohteesta tunnistavana tai lähetin/vastaanotin tyylisesti.  Anturissa on kolme 0 … 10 V DC lähtöä, jotka kertovat kohteen värin ja kiillon. Anturi voidaan kytkeä FN-evaluointiyksiköihin.

FN04 Evaluation Unit

  • FN04 pystyy samanaikaisesti tunnistamaan 4 väriä, joiden opetus tapahtuu helposti ”Teach-In”-toiminnolla. FD01-anturiin voidaan kytkeä neljä erillistä FN-evaluointiyksikköä.

Sovelluskohteita

  • pienten värierojen tunnistus laadunvalvonnassa
  • LED-valojen testaus
  • värjättyjen kappaleiden ja nesteiden tunnistus
  • hedelmien kypsyyden valvonta

Lähtösignaalit

Antivalent, NO, NC, IO-Link, Push/pull, Sarjaliikenne, NPN, PNP

Mitattavat asiat

Väri

Mittaustavat

Valkoinen valo, Optinen, Kosketukseton

Mitattavat materiaalit

Muovi, Kangas, Puu

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP68, IP67
Sähkösyöttö
24, 10-30 VDC
Liitin
M12 8-pin

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
30...40 mm
Mitta-alue
35 mm
Ulkomitat
50 x 50 x 20 mm (P), 53 x 60 x 50 mm (1X)

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät