Wenglor valokennoanturi värin tunnistus

valokennoanturi valkoisella valolla tarkkaan värintunnistukseen

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin valokennoaturit pystyvät tunnistamaan halutut värit myös haastavista kohteista, kuten heijastavista ja läpikuultavista pinnoista sekä nesteistä.

P1XF001

  • P1XF001-värianturi on täydellinen tarkkuustyökalu värien analysointiin teollisuudessa. Suorituskykyinen ja tarkka puolijohdesiru tunnistaa, mittaa ja erottelee pienetkin värivivahteet tarkasti ja nopeasti valaistuksesta riippumatta, ja nopeimmillaan 2 kHz mittaustaajuudella.

FP04

  • FP04-värianturilla voidaan valvoa yhtä aikaa kolmea väriä. Yhden linssin tekniikan ansiosta anturin valopiste on pieni, mutta toiminta-alue suuri. Kaikkia asetuksia voidaan lukea ja muuttaa, ja RGB-värikoodit lukea RS-232 kautta. Lisäksi anturissa on kolme erillistä digitaalilähtöä.

FP11

  • FP04:n toimintojen lisäksi FP11-anturissa on isompi valopiste. Anturi toimii myös peilin kanssa, jolloin läpikuultavien kappaleiden väriä voidaan mitata.

FD01-värianturi lisävalolla

  • FD01-värianturilla ja optisilla kuiduilla pystytään ratkaisemaan lähes kaikki kohteet, sillä kuituihin on mahdollista saada oma optiikka ja ne kestävät hyvin myös kuumaa (max 300 °C). FD01-anturia voi käyttää kohteesta tunnistavana tai lähetin/vastaanotin tyylisesti.  Anturissa on kolme 0 … 10 V DC lähtöä, jotka kertovat kohteen värin ja kiillon. Anturi voidaan kytkeä FN-evaluointiyksiköihin.

FN04 Evaluation Unit

  • FN04 pystyy samanaikaisesti tunnistamaan 4 väriä, joiden opetus tapahtuu helposti ”Teach-In”-toiminnolla. FD01-anturiin voidaan kytkeä neljä erillistä FN-evaluointiyksikköä.

Sovelluskohteita

  • pienten värierojen tunnistus laadunvalvonnassa
  • LED-valojen testaus
  • värjättyjen kappaleiden ja nesteiden tunnistus
  • hedelmien kypsyyden valvonta

Lue lisää tuoteuutisesta: Wenglorin uusi valokennoanturi on värintunnistuksen huippuluokkaa

Lähtösignaalit

Antivalent, IO-Link, NC, NO, NPN, PNP, Push/pull, Sarjaliikenne

Mitattavat asiat

Väri

Mittaustavat

Kosketukseton, Optinen, Valkoinen valo

Mitattavat materiaalit

Kangas, Muovi, Puu

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP68, IP67
Sähkösyöttö
24, 10-30 VDC
Liitin
M12 8-pin

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
30...40 mm
Mitta-alue
35 mm
Ulkomitat
50 x 50 x 20 mm (P), 53 x 60 x 50 mm (1X)

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme