Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Wenglor valokennoanturi painomerkin tunnistus

Wenglorin valokennoanturit on tehty erityisesti painomerkkien tunnistukseen. Anturista tuleva valokohde on pieni ja valo valkoista, jolloin saadaan aikaan tarkka mittaus. LED-valolähde on kulumaton ja pitkäikäinen. Teach-In -malleissa säätö tapahtuu nappeja painamalla tai RS-232 kautta. RS-232 kautta voidaan myös lukea anturin tietoja.

WP02/WP04

WP02- ja WP04-antureissa on pieni valopiste, jolla pystytään tarkasti tunnistamaan geometrian ja kontrastin vaihteluita. Antureissa on erilaisia Teach-In -säätöjä, ja kytkentäpistettä pystytään lisäksi säätämään potentiometrillä. Kaikkia parametrejä voi lukea ja muuttaa RS-232 kautta.

WM03

WM03-sarjan anturit sopivat kohteisiin, joissa halutaan tunnistaa tarkasti harmaan eri sävyjä. Antureissa on monipuoliset Teach-In -säädöt (esim. dynamic Teach-In, two point Teach-In ja window Teach-In), joilla voidaan optimoida anturin säädöt sopimaan joka kohteeseen. Lisäksi antureissa on ON/OFF-viive, jota voi myös säätää.

Sovelluskohteita

  • harmaan sävyjen vaihtelun tunnistus (max. 100 erilaista sävyä)
  • painomerkin tunnistus, myös hyvin nopeissa kohteissa
  • merkintöjen, tulosteiden, leimojen yms. tunnistus
Lue lisää Wenglorin painomerkin tunnistavista valokennoantureista

Mittatiedot

Mitta-alue
12...16 mm, 12...18 mm, 30..40 mm
Resoluutio
20 Gray Scale, 100 Gray Scale
Ulkomitat
54,5 x 27x16 mm (M) 50 x 50 x 20 mm (P)

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
10-30 VDC
Liitin
M12 4-pin, M12 8-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.