Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Wenglor valokennoanturi painomerkin tunnistus

Wenglorin valokennoanturit on tehty erityisesti painomerkkien tunnistukseen. Anturista tuleva valokohde on pieni ja valo valkoista, jolloin saadaan aikaan tarkka mittaus. LED-valolähde on kulumaton ja pitkäikäinen. Teach-In -malleissa säätö tapahtuu nappeja painamalla tai RS-232 kautta. RS-232 kautta voidaan myös lukea anturin tietoja.

WP02/WP04

  • WP02- ja WP04-antureissa on pieni valopiste, jolla pystytään tarkasti tunnistamaan geometrian ja kontrastin vaihteluita. Antureissa on erilaisia Teach-In -säätöjä, ja kytkentäpistettä pystytään lisäksi säätämään potentiometrillä. Kaikkia parametrejä voi lukea ja muuttaa RS-232 kautta.

WM03

  • WM03-sarjan anturit sopivat kohteisiin, joissa halutaan tunnistaa tarkasti harmaan eri sävyjä. Antureissa on monipuoliset Teach-In -säädöt (esim. dynamic Teach-In, two point Teach-In ja window Teach-In), joilla voidaan optimoida anturin säädöt sopimaan joka kohteeseen. Lisäksi antureissa on ON/OFF-viive, jota voi myös säätää.

Sovelluskohteita

  • harmaan sävyjen vaihtelun tunnistus (max. 100 erilaista sävyä)
  • painomerkin tunnistus, myös hyvin nopeissa kohteissa
  • merkintöjen, tulosteiden, leimojen yms. tunnistus

Mittatiedot

Mitta-alue
12...16 mm, 12...18 mm, 30..40 mm
Resoluutio
20 Gray Scale, 100 Gray Scale
Ulkomitat
54,5 x 27x16 mm (M) 50 x 50 x 20 mm (P)

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
10-30 VDC
Liitin
M12 4-pin, M12 8-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.