Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Wenglor valokennoanturi kontrastin mittaus

Wenglorin kontrastia mittaavat valokennoanturit lähettävät valoa ja mittaavat heijastuneen valon kiiltoa. Anturin lähtö vaihtelee 0 … 10 VDC välillä, mitä kiiltävämpi kappale sitä suurempi on lähdön jännite. Anturin elektroniikka vertaa mitattua tietoa muistissaa olevaan asetukseen ja jos kontrastin voimakkuus on sopiva, niin anturi kytkee lähdön päälle. Anturi tunnistaa kiiltävät kappaleet kauempaa kuin matat, koska kiiltävästä esineestä heijastuu enemmän valoa.

Kohteita

  • Kiiltävyyden vaihtelun monitorointi
  • Kuivumisen monitorointi
  • Kappaleiden järjestely ryhmiin
Lue lisää Wenglorin kontrastia mittaavista valokennoantureista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
150 mm, 100 mm
Ulkomitat
54,5 x 27 x 16 mm (M) 50 x 50 x 20 mm (P)

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65, IP67
Sähkösyöttö
10-30 VDC
Liitin
M12 4-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.