Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Wenglor valokennoanturi infrapuna

Wenglorin infrapunavalokennoanturit toimivat hyvin myös likaisissa olosuhteissa, vaikka infrapunavalo ei olekaan silmin havaittavissa. Kohteesta tunnistavassa kennossa lähetin ja vastaanotin on rakennettu saman kuoren sisään. Kun lähetetty valo heijastuu kohteesta takaisin vastaanottimeen, anturi tunnistaa kappaleen ja lähtö kytkeytyy.

HD03-kennoissa on tarkka säädettävä optiikka, jolloin anturi pystyy tunnistamaan kohteet läheltä. Anturi toimii kuten taustarajattu, ja esimerkiksi HD03PA-kennossa on säädettävä tunnistusetäisyys. Kennon säätö tapahtuu potentiometrillä. Teach-In -malleissa säätö tapahtuu nappeja painamalla tai RS-232/IO-Link:in kautta. Osassa malleista on RS-232 tai IO-Link -liityntä,jonka kautta antureiden säätöjä voidaan monitoroida tai muuttaa etänä ja anturin kunnonvalvonta ja vikadiagnostiikka helpottuu.

Sovelluskohteita
  • kappaleen tunnistus
  • kappaleiden laskenta
  • välivarastojen hallinta
  • varastojen kuljettimien ohjaus

Uudet pienet kohteesta tunnistavat PNG -anturit

Wenglorin uudet, erittäin pienet Photoelectronic Next Generation -anturit ovat kooltaan vain 32 x 16 x 12 mm. Niissä on kosteutta kestävä muovikuori, monipuoliset liitännät, selkeät LED -merkkivalot ja ne ovat energiaa säästäviä. Ne sietävät hyvin myös äärimmäisiä lämpötiloja. Lue lisää pienistä PNG -antureista ja niiden uusista ominaisuuksista omilta sivuiltamme ja Weglorin esitteestä.

Lue lisää Wenglorin infrapuna valokennoantureista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
30mm, 60mm 100mm, 200mm, 500mm, 800mm 1000mm, 2000mm
Resoluutio
Hystereesi <15%
Ulkomitat
16x25x4mm (FL), 32x16x12mm (K), 49,1x27x16mm (M), 56,5x26x24mm (R)
Kierre
M8, M12, M18, M30, halkaisija 20mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65 IP67 IP68/IP69K
Sähkösyöttö
10...30VDC
Kaapeli ja pituus
2m
Liitin
M8 4-pin, M12 4-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.