Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Wenglor valokennoanturi analoginen

Wenglorin analogiset valokennoanturit käyttävät tunnistukseen ja mittaamiseen punavaloa tai infrapunavaloa. Toiminta perustuu kulmanmittaukseen, mistä johtuen kohteen väri, muoto ja pinnan ominaisuudet eivät vaikuta mittatulokseen. Analogisen lähdön lukema on suhteellinen jännite (0 … 10 V) arvo tai virta (4 … 20 mA) arvo anturin ja kohteen välisestä etäisyydestä.

Anturi soveltuu korkeuden, paksuuden ja etäisyyden mittaamiseen, mutta myös kohteen halkaisijan ja muodon valvonta voidaan toteuttaa tällä anturilla.

Mittatiedot

Mitta-alue
35..85 mm, 55...155 mm, 300...600 mm, 350...850 mm, 300...1300 mm
Resoluutio
500 mikrom, 0,3..5 mm, 0,3...8 mm, 0,2...30 mm
Ulkomitat
75 x 33 x 18 mm (N) 81 x 75 x 34 mm (T)
Kierre
M18

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
18...30 VDC
Kaapeli ja pituus
6,1 m
Liitin
SubD 15-pin, M12 8-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.