Koneautomaatio

Wenglor valokennoanturi kuituvalo

Wenglorin kuituvalokennoon voidaan kytkeä sekä muovi- että lasikuitukaapeli. Monikäyttöisiä (Universal) kuituvalokennoantureita voi käyttää muovi- tai lasikuitukaapelin kanssa tai ilman. Kuitukenno analysoi kuitukaapelissa kulkevan, kohteesta heijastuneen valon. Anturin lähtö kytkeytyy, kun mitattava kohde on mitta-alueella tai, kun aktiivinen valosäde katkeaa. Vaaleat kohteet heijastavat enemmän valoa kuin tummat kohteet eli vaaleat kohteet voidaan tunnistaa kauempaa. Lähetin/vastaanotin-toimintoa käytettäessä kohteen värisävyllä ei ole vaikutusta mitta-alueeseen.

Anturin sovelluskohteita
  • nopeat automaatioprosessit
  • erittäin tarkasti kohdistettu valvonta
  • asennetun osakokonaisuuden testaus
  • tarkka kappaleen reunan tunnistus
  • ahtaat kohteet
  • erittäin pienien osien havaitseminen

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
kuidun mukaan, max 240 mm 500 mm 600 mm 1000 mm 2000 mm
Resoluutio
Kytk. hystereesi <15 %, analologinen linearisuus 5 %
Ulkomitat
59x30x12 mm, 59x30x15 mm, 59x60x15 mm, 59x60 x 50 (X), 57,8x27 x 16 (M)
Kierre
M18, M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65
Sähkösyöttö
10...30 VDC (18...30 VDC IOlink)
Kaapeli ja pituus
2 m
Liitin
M8 3/4-pin, M12 4-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.