Koneautomaatio

Wenglor valokenno kuituvalo

Wenglorin kuituvalokennoon voidaan kytkeä sekä muovi- että lasikuitukaapeli. Monikäyttöisiä (Universal) kuituvalokennoantureita voi käyttää muovi- tai lasikuitukaapelin kanssa tai ilman. Kuitukenno analysoi kuitukaapelissa kulkevan, kohteesta heijastuneen valon. Anturin lähtö kytkeytyy, kun mitattava kohde on mitta-alueella tai, kun aktiivinen valosäde katkeaa. Vaaleat kohteet heijastavat enemmän valoa kuin tummat kohteet eli vaaleat kohteet voidaan tunnistaa kauempaa. Lähetin/vastaanotin-toimintoa käytettäessä kohteen värisävyllä ei ole vaikutusta mitta-alueeseen.

Anturin sovelluskohteita
  • nopeat automaatioprosessit
  • erittäin tarkasti kohdistettu valvonta
  • asennetun osakokonaisuuden testaus
  • tarkka kappaleen reunan tunnistus
  • ahtaat kohteet
  • erittäin pienien osien havaitseminen
Lue lisää Wenglorin kuituvalokennantureista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
kuidun mukaan, max 240 mm 500 mm 600 mm 1000 mm 2000 mm
Resoluutio
Kytk. hystereesi <15 %, analologinen linearisuus 5 %
Ulkomitat
59x30x12 mm, 59x30x15 mm, 59x60x15 mm, 59x60 x 50 (X), 57,8x27 x 16 (M)
Kierre
M18, M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65
Sähkösyöttö
10...30 VDC (18...30 VDC IOlink)
Kaapeli ja pituus
2 m
Liitin
M8 3/4-pin, M12 4-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.