Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valoverhot

Wenglor turvavaloverhot

Wenglorin tyypin 2 ja 4 turvavaloverhoja käytetään estämään pääsy vaarallisiin, yksittäisiin kohteisiin tai vaarallisille alueille. Turvalaitteiden sähköiset piirit kytketään turvaluokituksen mukaiseen turvavalvontayksikköön.

Tyyppi 2: ESPE type 2 (EN 61496); performance level d (EN ISO 13849-1, certified by TÜV Süd)

Tyyppi 4: ESPE type 4 (EN 61496); performance level e (EN ISO 13849-1, certified by TÜV Süd)

Resoluutiot: sormien suojaus 14m, käsien suojaus 30mm.

Turvavaloverho perustoiminnoilla (tyyppi 4) sopii varmistamaan alueen tai kohteen turvallisuus. Valoverho sopii ahtaisiin kohteisiin, sillä sen kotelo on kapea eikä siinä ole ulkonevia osia. Valonsäteet alkavat välittömästi turvavaloverhon päädyn reunasta eikä kytkentäkaapeli vie asennustilaa rungon päädyistä. Valoverhon käyttöönotto tapahtuu ilman ulkoisia ohjelmistoja ”Plug and Play” -periaatteella. Näkyvä punavalo ja luettavissa olevan signaalin voimakkuus tekevät valoverhon suuntaamisen helpoksi.

Turvavaloverho lisätoiminnoilla (tyyppi 2/tyyppi 4) sopii vaikeisiin ympäristöihin ja siinä on useita aseteltavia käyttötiloja (pienennetty resoluutio ja passivointi) ja toimintoja (automaattinen käynnistys, uudelleenkäynnistyksen esto, osittainen pimennys ja sähköisen turvapiirin valvonta). Turvavaloverhon molemminpuolinen T-ura, toimitukseen kuuluvat asennuskorvakkeet ja näkyvä punavalo nopeuttavat käyttöönottoa. Käyttötila- ja toiminta-asetukset sekä diagnostiikkatoiminnot tapahtuvat käyttäen RS-485-liityntää.

Käyttökohteita:

  • sormien ja käsien suojaaminen vaarallisissa sovelluksissa
  • pakkauskoneet
  • puunjalostuslaitteet
  • manuaaliset työpisteet
  • kokoonpanojärjestelmät
Lue lisää Wenglorin turvavaloverhoista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
25 mm ... 7 m, 25 mm ... 14 m, 50 mm...20 m
Mitta-alue
>300 mm, >600 mm, >1000 mm, >1600 mm
Resoluutio
14 mm 30 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 65 / IP67
Sähkösyöttö
24 VDC
Kaapeli ja pituus
300 mm
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.