Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valoverhot

Wenglor turvavalopuomi

Wenglorin turvavalopuomit varmistavat henkilöturvallisuuden estämällä tahattoman pääsyn vaaralliselle alueelle. Alueen riskiluokasta riippuen valittavissa on joko ESPE tyyppi 2 tai tyyppi 4 (EN 61496) luokitellut turvapuomit (performance level e tai d (EN ISO 13849-1, certified by TÜV Süd).

Turvavalopuomeissa on useita käyttötiloja ja toimintoja, kuten pienennetty resoluutio, passivointi, sähköisen turvapiirin valvonta ja uudelleenkäynnistyksen esto, jotka aktivoidaan RS-485-liitynnän kautta. Häiriönsietokykyä voidaan parantaa vähentämällä valopuomin resoluutiota, mikäli kohde sijaitsee likaisessa ympäristössä.

Muita turvaluokiteltuja piirejä voidaan yhdistää turvareleellä. Elektroniikka, käyttötilat ja toiminnot on integroitu valopuomiin, joten asennustilan kokonaistarve on vähäinen. Valopuomit voidaan asentaa mihin tahansa asentoon T-mutterilla ja kiinnikkeillä toimintavarmuuden heikentymättä. Näkyvä punavalo ja helppo konfigurointi DIP-kytkimillä tai wenglor-ohjelmistolla takaavat nopean käyttöönoton.

Käyttökohteita:

  • henkilöturvallisuuden varmistaminen
  • puunjalostuslaitteet
  • pakkauskoneet

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
50 mm...20m
Resoluutio
300 mm, 400 mm, 500 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 65 / IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 21,6 ...26,4 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.