Wenglor turvavalopuomi

Turvavalopuomit varmistavat henkilöturvallisuuden estämällä tahattoman pääsyn vaaralliselle alueelle. Valittavissa ESPE tyyppi 2 tai tyyppi 4 (EN 61496).

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin turvavalopuomit varmistavat henkilöturvallisuuden estämällä tahattoman pääsyn vaaralliselle alueelle. Alueen riskiluokasta riippuen valittavissa on joko ESPE tyyppi 2 tai tyyppi 4 (EN 61496) luokitellut turvapuomit (performance level e tai d (EN ISO 13849-1, certified by TÜV Süd).

Turvavalopuomeissa on useita käyttötiloja ja toimintoja, kuten pienennetty resoluutio, passivointi, sähköisen turvapiirin valvonta ja uudelleenkäynnistyksen esto, jotka aktivoidaan RS-485-liitynnän kautta. Häiriönsietokykyä voidaan parantaa vähentämällä valopuomin resoluutiota, mikäli kohde sijaitsee likaisessa ympäristössä.

Muita turvaluokiteltuja piirejä voidaan yhdistää turvareleellä. Elektroniikka, käyttötilat ja toiminnot on integroitu valopuomiin, joten asennustilan kokonaistarve on vähäinen. Valopuomit voidaan asentaa mihin tahansa asentoon T-mutterilla ja kiinnikkeillä toimintavarmuuden heikentymättä. Näkyvä punavalo ja helppo konfigurointi DIP-kytkimillä tai wenglor-ohjelmistolla takaavat nopean käyttöönoton.

Käyttökohteita:

  • henkilöturvallisuuden varmistaminen
  • puunjalostuslaitteet
  • pakkauskoneet

Mitattavat asiat

Tunnistus

Mittaustavat

Optinen, Kosketukseton, Punavalo, Lähetin-vastaanotin

Mitattavat materiaalit

Ferriittinen metalli, Ruostumaton, Alumiini, Muovi, Kangas, Puu

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 65 / IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 21,6 ...26,4 VDC

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
50 mm...20m
Resoluutio
300 mm, 400 mm, 500 mm

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät