Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valoverhot

Wenglor turvavalopuomi

Wenglorin turvavalopuomit varmistavat henkilöturvallisuuden estämällä tahattoman pääsyn vaaralliselle alueelle. Alueen riskiluokasta riippuen valittavissa on joko ESPE tyyppi 2 tai tyyppi 4 (EN 61496) luokitellut turvapuomit (performance level e tai d (EN ISO 13849-1, certified by TÜV Süd).

Turvavalopuomeissa on useita käyttötiloja ja toimintoja, kuten pienennetty resoluutio, passivointi, sähköisen turvapiirin valvonta ja uudelleenkäynnistyksen esto, jotka aktivoidaan RS-485-liitynnän kautta. Häiriönsietokykyä voidaan parantaa vähentämällä valopuomin resoluutiota, mikäli kohde sijaitsee likaisessa ympäristössä.

Muita turvaluokiteltuja piirejä voidaan yhdistää turvareleellä. Elektroniikka, käyttötilat ja toiminnot on integroitu valopuomiin, joten asennustilan kokonaistarve on vähäinen. Valopuomit voidaan asentaa mihin tahansa asentoon T-mutterilla ja kiinnikkeillä toimintavarmuuden heikentymättä. Näkyvä punavalo ja helppo konfigurointi DIP-kytkimillä tai wenglor-ohjelmistolla takaavat nopean käyttöönoton.

Käyttökohteita:

  • henkilöturvallisuuden varmistaminen
  • puunjalostuslaitteet
  • pakkauskoneet
Lue lisää Wenglorin turvavalopuomeista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
50 mm...20m
Resoluutio
300 mm, 400 mm, 500 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 65 / IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 21,6 ...26,4 VDC
Painealue
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.