Turvavalokenno

Wenglorin lähetin-vastaanotin turvavalokennot teollisuusympäristöihin suojaavat alueita 20 metriin asti. Valokennon perusversiosta löytyy turvavalvontatoiminnot, uudelleenkäynnistyksen esto ja sisäinen toimivuuden valvonta. Vaativampiin sovelluksiin on saatavilla myös passivointi ja ohitustoiminnot.

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin lähetin-vastaanotin turvavalokennot on suunniteltu vaativiin teollisuusympäristöihin ja ne suojaavat alueita aina 20 metriin asti. Näkyvä punainen valo ja laaja valon avautumiskulma helpottavat ja nopeuttavat asennusta.

Turvavalokennon toimivuus voidaan varmistaa missä vaiheessa tahansa aktivoimalla anturin test input -toiminto. Neljää turvavalokennoparia voidaan valvoa kytkemällä ne turvavalokennoille tarkoitettuun turvareleyksikköön. Jos yksi tai useampi valonsäde katkeaa, turvareleyksikön lähtö sulkeutuu.

Kennon perusversiosta löytyy turvavalvontatoiminnot, uudelleenkäynnistyksen esto ja sisäinen toimivuuden valvonta. Vaativampiin sovelluksiin on saatavilla laajennettu turvareleyksikkö, jossa on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös passivointi ja ohitustoiminnot.

Käyttökohteita:

  • vaarallisten laitteiden suojaaminen
  • kulunvalvonta
  • puunjalostuslaitteiden suojaaminen

Lähtösignaalit

PNP, NO

Mitattavat asiat

Tunnistus

Mittaustavat

Optinen, Kosketukseton, Punavalo

Mitattavat materiaalit

Muovi, Puru/hake/pelletti, Kangas, Lasi, Jauhot, Paperi, Ferriittinen metalli, Ruostumaton, Hiekka, Alumiini, Puu

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 19,2...28,2 VDC
Liitin
M12, 4-pin

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
20 m

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät