Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Wenglor turvavalokennot

Wenglorin lähetin-vastaanotin turvavalokennot on suunniteltu vaativiin teollisuusympäristöihin ja ne suojaavat alueita aina 20 metriin asti. Näkyvä punainen valo ja laaja valon avautumiskulma helpottavat ja nopeuttavat asennusta.

Turvavalokennon toimivuus voidaan varmistaa missä vaiheessa tahansa aktivoimalla anturin test input -toiminto. Neljää turvavalokennoparia voidaan valvoa kytkemällä ne turvavalokennoille tarkoitettuun turvareleyksikköön. Jos yksi tai useampi valonsäde katkeaa, turvareleyksikön lähtö sulkeutuu.

Kennon perusversiosta löytyy turvavalvontatoiminnot, uudelleenkäynnistyksen esto ja sisäinen toimivuuden valvonta. Vaativampiin sovelluksiin on saatavilla laajennettu turvareleyksikkö, jossa on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös passivointi ja ohitustoiminnot.

Käyttökohteita:

  • vaarallisten laitteiden suojaaminen
  • kulunvalvonta
  • puunjalostuslaitteiden suojaaminen

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
20 m

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 19,2...28,2 VDC
Liitin
M12, 4-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.