Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Wenglor turvavalokennot

Wenglorin lähetin-vastaanotin turvavalokennot on suunniteltu vaativiin teollisuusympäristöihin ja ne suojaavat alueita aina 20 metriin asti. Näkyvä punainen valo ja laaja valon avautumiskulma helpottavat ja nopeuttavat asennusta.

Turvavalokennon toimivuus voidaan varmistaa missä vaiheessa tahansa aktivoimalla anturin test input -toiminto. Neljää turvavalokennoparia voidaan valvoa kytkemällä ne turvavalokennoille tarkoitettuun turvareleyksikköön. Jos yksi tai useampi valonsäde katkeaa, turvareleyksikön lähtö sulkeutuu.

Kennon perusversiosta löytyy turvavalvontatoiminnot, uudelleenkäynnistyksen esto ja sisäinen toimivuuden valvonta. Vaativampiin sovelluksiin on saatavilla laajennettu turvareleyksikkö, jossa on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös passivointi ja ohitustoiminnot.

Käyttökohteita:

  • vaarallisten laitteiden suojaaminen
  • kulunvalvonta
  • puunjalostuslaitteiden suojaaminen
Lue lisää Wenglorin turvavalokennoista

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.