Turvakytkin (RFID)

Wenglorin turvakytkin liikkuvien osien kuten porttien, suojusten, luukkujen ja läppien tilan valvontaan

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin turvakytkimet valvovat liikkuvien osien, kuten porttien, suojusten, luukkujen ja läppien tilaa. Turvakykimet on suunniteltu kytkettäväksi muiden turvapiirikäyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Kosketukseton toimintaperiaate takaa pitkän huoltovälin ja puhdistaminen on helppoa. Sisäänrakennettu koodaus ehkäisee tehokkaasti turvakytkimen vääränlaisen käytön ja tahallisen manipuloinnin.

Normaalit M12-liittimet mahdollistavat turvajärjestelmän eri osien helpon yhdistämisen ja järjestelmäkonfiguraation muutokset. Turvakytkimiä voi käyttää myös peräkkäin kytkettyinä – aina käyttöluokkaan 4 level e (EN ISO 13849-1)/SIL3 (EN 62061) asti.

Turvakytkimissä käytettävällä RFID-teknologialla saadaan aikaiseksi yksiselitteinen anturin ja toimilaitteen välinen yhdistelmä. Koodaustapoja on kolme erilaista, normaali, yksilöity ja yksilöity opetettava, joista voidaan valita käyttökohteesta riippuen optimaalisin vaihtoehto.

Lukitsevan kestomagneetin voima pitää pienemmät suojukset ja luukut suljettuina, vaikka käyttöjännite katkeaisikin. Järjestelmän uudelleenkäynnistys tapahtuu tehokkaasti ja nopeasti. Turvakytkimiä voidaan käyttää myös ovien lukitsemiseen auki- tai kiinni-asentoon. Lisäksi niillä on suojausluokka IP69K, joten niitä voidaan käyttää painevesipestävissä kohteissa.

Käyttökohteita:

  • ovien monitorointi ja lukitseminen
  • suojusten ja luukkujen suojaus

Tarkempia tietoja

Mittatiedot

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät