Koneautomaatio » Koneautomaation oheislaitteet » Komponentit ja tarvikkeet

Wenglor turvakytkin (RFID)

Wenglorin turvakytkimet valvovat liikkuvien osien, kuten porttien, suojusten, luukkujen ja läppien tilaa. Turvakykimet on suunniteltu kytkettäväksi muiden turvapiirikäyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Kosketukseton toimintaperiaate takaa pitkän huoltovälin ja puhdistaminen on helppoa. Sisäänrakennettu koodaus ehkäisee tehokkaasti turvakytkimen vääränlaisen käytön ja tahallisen manipuloinnin.

Normaalit M12-liittimet mahdollistavat turvajärjestelmän eri osien helpon yhdistämisen ja järjestelmäkonfiguraation muutokset. Turvakytkimiä voi käyttää myös peräkkäin kytkettyinä – aina käyttöluokkaan 4 level e (EN ISO 13849-1)/SIL3 (EN 62061) asti.

Turvakytkimissä käytettävällä RFID-teknologialla saadaan aikaiseksi yksiselitteinen anturin ja toimilaitteen välinen yhdistelmä. Koodaustapoja on kolme erilaista, normaali, yksilöity ja yksilöity opetettava, joista voidaan valita käyttökohteesta riippuen optimaalisin vaihtoehto.

Lukitsevan kestomagneetin voima pitää pienemmät suojukset ja luukut suljettuina, vaikka käyttöjännite katkeaisikin. Järjestelmän uudelleenkäynnistys tapahtuu tehokkaasti ja nopeasti. Turvakytkimiä voidaan käyttää myös ovien lukitsemiseen auki- tai kiinni-asentoon. Lisäksi niillä on suojausluokka IP69K, joten niitä voidaan käyttää painevesipestävissä kohteissa.

Käyttökohteita:

  • ovien monitorointi ja lukitseminen
  • suojusten ja luukkujen suojaus
Lue lisää Wenglorin turvakytkimistä

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.