Koneautomaatio » Koneautomaation oheislaitteet » Komponentit ja tarvikkeet

Wenglorin tarvikkeet: turvakytkin (RFID)

Wenglorin turvakytkimet valvovat liikkuvien osien, kuten porttien, suojusten, luukkujen ja läppien tilaa. Turvakykimet on suunniteltu kytkettäväksi muiden turvapiirikäyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Kosketukseton toimintaperiaate takaa pitkän huoltovälin ja puhdistaminen on helppoa. Sisäänrakennettu koodaus ehkäisee tehokkaasti turvakytkimen vääränlaisen käytön ja tahallisen manipuloinnin.

Normaalit M12-liittimet mahdollistavat turvajärjestelmän eri osien helpon yhdistämisen ja järjestelmäkonfiguraation muutokset. Turvakytkimiä voi käyttää myös peräkkäin kytkettyinä – aina käyttöluokkaan 4 level e (EN ISO 13849-1)/SIL3 (EN 62061) asti.

Turvakytkimissä käytettävällä RFID-teknologialla saadaan aikaiseksi yksiselitteinen anturin ja toimilaitteen välinen yhdistelmä. Koodaustapoja on kolme erilaista, normaali, yksilöity ja yksilöity opetettava, joista voidaan valita käyttökohteesta riippuen optimaalisin vaihtoehto.

Lukitsevan kestomagneetin voima pitää pienemmät suojukset ja luukut suljettuina, vaikka käyttöjännite katkeaisikin. Järjestelmän uudelleenkäynnistys tapahtuu tehokkaasti ja nopeasti. Turvakytkimiä voidaan käyttää myös ovien lukitsemiseen auki- tai kiinni-asentoon. Lisäksi niillä on suojausluokka IP69K, joten niitä voidaan käyttää painevesipestävissä kohteissa.

Käyttökohteita:

  • ovien monitorointi ja lukitseminen
  • suojusten ja luukkujen suojaus

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.