Peilivalokenno

Wenglorin peilivalokennon lähetin ja vastaanotin on samassa kotelossa. Anturi tunnistaa myös kiiltävät ja heijastavat kappaleet luotettavasti. Anturin säätö tapahtuu potentiometrillä tai Teach-In -toiminnolla. Punavalo- ja laservalo.

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin peilivalokennanturit toimivat polarisoidulla punavalolla tai laservalolla, lähetin ja vastaanotin on samassa kotelossa. Jos peilistä heijastuva valo estyy, anturi tunnistaa kappaleen olevan kohdalla ja anturi kytkee lähdön päälle. Koska peili kääntää valon polarisaatiota 90° ja normaali kappaleen heijastus ei, niin myös kiiltävät kappaleet kuten peilit, kromipintaiset ja muut heijastavat kappaleet pystytään tunnistamaan luotettavasti. Kennon säätö tapahtuu potentiometrillä. Teach-In -malleissa säätö tapahtuu nappeja painamalla tai RS-232/IO-Link:in kautta. Osassa anturimalleista on RS-232 tai IO-Link -liityntä, minkä ansiosta näiden antureiden säätöjä voidaan monitoroida tai muuttaa etänä. Kunnonvalvonta ja vikadiagnostiikka helpottuu.

Peilivalokennot laservalolla

  • Laservalolla saadaan pidempi toimintasäde ja kirkas laservalo auttaa asennuksessa kennojen suunnan säätämiseen. Joillain malleilla pystytään tunnistamaan kaukaa jopa 0,25mm kokoisia pieniä kappaleita.

Peilivalokennot punavalolla

  • Näkyvän punavalospotin ansiosta kennojen kohdistaminen on helppoa ja nopeaa.

Laserluokka 1

  • Wenglorin kohteesta tunnistavia antureista saa myös Laserluokka 1 -malleja. Näissä malleissa on pienin laservoima (EN 60825-1), jolloin varoituskylttien asentaminen tiloihin, joissa työskentelee ihmisiä, on turhaa. Laserluokka 2 -antureissa on suurempi valoteho ja ne pystyvät parempaan suorituskykyyn, esimerkiksi tunnistamaan kohteen kauempaa.

Sovelluskohteita

  • kaukana olevien kappaleiden tunnistus
  • kuljetinlinjoissa liikkuvien kappaleiden tunnistus
  • pinon korkeuden monitorointi
  • kiiltävien kappaleiden tunnistus
  • paikoitus

Uudet pienet PNG -peilivalokennot

Wenglorin uudet, erittäin pienet Photoelectronic Next Generation -peilivalokennot ovat kooltaan vain 32 x 16 x 12 mm. Niissä on kosteutta kestävä muovikuori, monipuoliset liitännät, selkeät LED -merkkivalot ja ne ovat energiaa säästäviä. Ne sietävät hyvin myös äärimmäisiä lämpötiloja.

Lähtösignaalit

Antivalent, NO, NC, IO-Link, NPN, PNP

Mitattavat asiat

Tunnistus

Mittaustavat

Optinen, Laser, Kosketukseton, Punavalo

Mitattavat materiaalit

Ferriittinen metalli, Ruostumaton, Alumiini, Muovi, Kangas, Puu

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65, IP67, IP68
Sähkösyöttö
10...30 VDC
Kaapeli ja pituus
2 m
Liitin
M8, M12

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
1400 mm, ... 12000 mm,
Ulkomitat
32x16x12mm (K) 75x33x18 mm (N) 50x50x20 mm (1P) 206x40x20 mm, , 16x25x4 mm
Kierre
M12, M18

Lue lisää tuotteesta

Uudet pienet kohteesta tunnistavat taustarajatut PNG -anturit

Wenglorin uudet, erittäin pienet Photoelectronic Next Generation -anturit ovat kooltaan vain 32 x 16 x 12 mm. Niissä on kosteutta kestävä muovikuori, monipuoliset liitännät, selkeät LED -merkkivalot ja ne ovat energiaa säästäviä. Ne sietävät hyvin myös äärimmäisiä lämpötiloja.

Lue lisää aiheesta

Hyödyllisiä lisätarvikkeita

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät