Peilivalokenno-kirkas lasi ja läpinäkyvät materiaalit

Wenglorin peilivalokennon lähetin ja vastaanotin ovat samassa kotelossa. Anturi tunnistaa myös kiiltävät ja läpinäkyvät kappaleet luotettavasti. Anturin säätö tapahtuu Teach-In -toiminnolla, potentiometrillä tai RS-232 väylän kautta. Punavalo.

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin peilivalokennot toimivat polarisoidulla punavalolla ja lähetin ja vastaanotin ovat samassa kotelossa. Jos peilistä heijastuva valo estyy, anturi tunnistaa kappaleen olevan kohdalla ja anturi kytkee lähdön päälle. Koska peili kääntää valon polarisaatiota 90° ja normaali kappaleen heijastus ei, myös kiiltävät kappaleet, kuten peilit, kromipintaiset ja muut heijastavat kappaleet pystytään tunnistamaan luotettavasti. Näkyvän punavalospotin ansiosta kennojen kohdistaminen on helppoa ja nopeaa.

Säätö tapahtuu opettamalla Teach-In -toiminnolla, potentiometrillä tai RS-232 väylän kautta. Anturin toimintoja voi lukea ja ohjata RS-232 liitynnän kautta, myös tunnistettavan valon intensiteetti päästään lukemaan väylän kautta.

Adaptiivinen herkkyyden säätöK1R- ja OPT282 -malleissa

  • Anturin signaalitaso asetetaan muistiin asennuksen yhteydessä. Anturit monitoroivat signaalin herkkyyttä ja muuttavat automaattisesti kytkentätasoa. Likaantuminen, lämpötilan muutokset ja valolähteen vanheneminen eivät vaikuta kytkentäanturin toimintaan.

OPT282

  • Neljä anturia on asennettu yhteen koteloon, jolloin isompaa aluetta voidaan monitoroida. Jokainen kenno mittaa erikseen ja, jos yksi huomaa kohteen, lähtö kytkeytyy päälle. Myös kiiltäviä ja läpinäkyviä kappaleita pystytään tunnistamaan luotettavasti.

Sovelluskohteita

  • kirkkaiden kappaleiden tunnistus
  • PET- ja lasipullojen tunnistus
  • läpinäkyvien pintojen tunnistus (kuten läpinäkyvä muovi)
  • lasikappaleiden laskenta
  • kiiltävien kappaleiden tunnistus
  • pienten kappaleiden tunnistus

Uudet pienet PNG -peilivalokennot kirkkaan lasin tunnistukseen

Wenglorin uudet, erittäin pienet Photoelectronic Next Generation -peilivalokennot ovat kooltaan vain 32 x 16 x 12 mm. Niissä on kosteutta kestävä muovikuori, monipuoliset liitännät, selkeät LED -merkkivalot ja ne ovat energiaa säästäviä. Ne sietävät hyvin myös äärimmäisiä lämpötiloja.

 

Lähtösignaalit

PNP, Antivalent, NO, NC, IO-Link, NPN

Mitattavat asiat

Tunnistus

Mittaustavat

Optinen, Kosketukseton, Punavalo

Mitattavat materiaalit

Ferriittinen metalli, Ruostumaton, Alumiini, Muovi, Kangas, Puu, Lasi

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
10...30 VDC
Kaapeli ja pituus
6,1 m
Liitin
M8, M12

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
1500 mm, 2000 mm, 2600 mm, 3500 mm, 4000 mm, 6000 mm,
Ulkomitat
32x16x12mm (K) 75x33x18mm (N) 50x50x20mm (1P) 180x39x23mm, halk20mm, 56,5x26,24mm
Kierre
M18

Lue lisää tuotteesta

Uudet pienet kohteesta tunnistavat taustarajatut PNG -anturit

Wenglorin uudet, erittäin pienet Photoelectronic Next Generation -anturit ovat kooltaan vain 32 x 16 x 12 mm. Niissä on kosteutta kestävä muovikuori, monipuoliset liitännät, selkeät LED -merkkivalot ja ne ovat energiaa säästäviä. Ne sietävät hyvin myös äärimmäisiä lämpötiloja.

Lue lisää aiheesta

Hyödyllisiä lisätarvikkeita

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät