Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Lämpötila-anturit

Wenglor lämpötila-anturi OptoTemp

Wenglorin OptoTemp-anturi on valmistettu prosessien ja järjestelmien lämpötilan kosketuksettomaan valvontaan. OptoTemp-anturin monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat analogisen lähtösignaalin vapaan asettelun sekä hälytysrajat laajalle lämpötila-alueelle. Mitattavalle kohteelle ominainen lämpösäteilykerroin on helposti aseteltavissa, jolloin mittaus on tarkka useimmille materiaaleille. OptoTemp-anturi sopii hyvin monenlaisiin sovelluksiin, kuten puu-, elintarvike-, muovi- ja paperiteollisuuteen sekä laitevalmistukseen.

Ominaisuudet:

  • mittausalue –25° C … +350° C
  • 2 kytkevä binäärilähtöä asetusarvon ja todellisen lämpötilan vertailuun
  • anturissa on 4-numeroinen LED-näyttö mitatulle lämpötilalle ja asetuksille
  • 1 vapaasti aseteltava analogialähtö absoluuttiseen lämpötilan mittauksen
  • lähdöt ohjelmoitavissa: PNP, NPN, NO, NC
  • laservalo anturin suuntaukseen
  • kohteen lämpösäteilykerroin voidaan asettaa välille 0.1…1

Lue lisää tuoteuutisesta: Kosketuksetonta lämpötilan mittausta OptoTemp-anturilla

Mittatiedot

Mitta-alue
–25° C ... +350° C
Resoluutio
0,1 ° C
Kierre
M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24 VDC 18-30 VDC
Liitin
M12 8-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.