Koneautomaatio » Koneautomaation oheislaitteet » Komponentit ja tarvikkeet

Wenglorin tarvikkeet: ohituskytkin

Wenglor ohituskytkin on manuaalisesti ohjattava kytkin, joka mahdollistaa työskentelyn automatisoidun tuotantolaitteen riskialttiilla alueella. Ohituskytkimellä voidaan ohjata tuotantolaitteen liikkeitä esimerkiksi huoltotoimenpiteiden tai tuotantolaitteeseen tehtävien asetusten aikana. Henkilön, joka työskentelee riskialttiilla alueella, on pidettävä ohituskytkin aktivoituna. Ohituskytkimen vapauttaminen aiheuttaa tuotantolaitteen muiden turvapiirien kytkeytymisen normaaliin käyttötilaan.

Kaikissa Wenglorin ohituskytkimissä on kolme eri ohjaustasoa (normaali-, ohitus- ja paniikkitila) tuotantolaitteen liikkeiden sallimiseen ja pysäyttämiseen. Ohituskytkin on kevyt ja ergonomisesti muotoiltu ja kytkimen painike kumipintainen, mikä helpottaa työskentelyä huoltotyön ollessa pitkäkestoinen.

Käyttökohteita:

  • laitteiden huoltotyöt
  • laitteiden asennus ja ohjelmointi

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.