Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

Wenglor mittaava ultraäänianturi UMS

Wenglorin mittaava ultraäänianturi  UMS soveltuu etäisyyden mittaukseen, pinnankorkeuden mittaukseen, ohjaukseen ja mittojen määritykseen.

  • Ohjelmoitavat mallit
  • Paikallisnäyttö ja ohjelmointipaneeli
  • Helppo kiinnitys
  • Ulostulot analogia (0-10V/4-20mA), PNP NO/NC ja IO-Link
Lue lisää Wenglorin mittaavasta UMS ultraäänianturista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
1200 mm, 3000 mm, 6000 m
Mitta-alue
100...1200 mm, 200...3000 mm, 300...6000 mm
Resoluutio
0,2 mm, 0,3 mm, 1 mm
Ulkomitat
81x55x30 mm ja 81x55x47 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24VDC 18-30 VDC
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.