Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

Wenglor mittaava ultraäänianturi UMS

Wenglorin mittaava ultraäänianturi UMS digitaalisella ja analogisella ulostulolla soveltuu etäisyyden mittaukseen, pinnankorkeuden mittaukseen,  metallirullien tunnistukseen /mittaamiseen, ohjaukseen, pinon korkeuden mittaukseen ja mittojen määritykseen.  Anturin asennus on helppoa graafisen, menupohjaisen näytön ansiosta. IO-Linkin tekee ohjelmointinnista ja diagnostiikasta nopeaa ja helppoa.

  • Ohjelmoitavat mallit
  • Paikallisnäyttö ja ohjelmointipaneeli
  • Helppo kiinnitys
  • Ulostulot analogia (0-10V/4-20mA), PNP NO/NC ja IO-Link

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
1200 mm, 3000 mm, 6000 m
Mitta-alue
100...1200 mm, 200...3000 mm, 300...6000 mm
Resoluutio
0,2 mm, 0,3 mm, 1 mm
Ulkomitat
81x55x30 mm ja 81x55x47 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24VDC 18-30 VDC
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.